5 dolog, amit titokban Te is csinálsz, mikor konditeremben edzel

júl31

Akár régebb óta jársz le edzeni a konditerembe, akár csak mostanában kezdted, egészen biztosan kialakultak már olyan ottani szokásaid, amiket lehet, hogy észre sem veszel magadon, de ezt a képösszeállítást végignézve a fejedhez kapsz és elmosolyodsz: bizony, ezek a szokások téged sem kímélnek.

gym.jpg

Nézd meg a képeket és ismerd el, te is így csinálod!

kondi1.gif

 Belefeledkezve mustrálgatsz valakit, miközben ő kőkeményen végzi a gyakorlatokat. Valahogy így. 

 

kondi2.jpg

Teljesen elvonja a figyelmedet a TV, olyannyira, hogy a műsor bámulása közben még a gyakorlatot is elfelejted tovább csinálni

 

kondi3.gif

Próbálsz valami minimális erőfeszítést mímelni, miután az edződ éppen most szólt rád, hogy "gyerünk, add ki magadból a maximumot!"

 

kondi4.gif

Amikor meggyőződ magad arról, hogy totál kimerültél és most már mehetnél haza, miközben valójában csak képtelen vagy befejezni a gyakorlatot

 

kondi5.jpg

Az edzőteremben lévő embereket általában a kinézetük vagy a "konditermi tapasztalatuk" alapján ítéled meg

Melyik szokásból ismertél magadra? Netán többől is? :)

Kövesd blogunkat, ha szeretnél további érdekességekről olvasni! Új bejegyzéseink a Facebook oldalunkon is megjelennek, lájkolj minket ott is! Köszönjük! ;)

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr748919542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása