Micsoda? Tudósok egészségesebbé tették a csokit!

júl13

Ráadásul úgy, hogy az íze ugyanolyan marad. Ha Te is a csokoládé imádók közé tartozol, ez a hír tutira feldobja a napodat! 
ad_117706902.jpg
Olvasd el!

A Temple Egyetem tudósai úgy gondolják, hogy találtak egy módot arra, hogy 20%-kal csökkentsék a csokoládé zsírtartalmát anélkül, hogy az íze megváltozna. Elektromos mezőt használnak még a folyós állagú csokoládén.

A korábbi zsírtartalomcsökkentő módszerek elrontották a fini édesség állagát és ízét is, de az új módszer szerint az elektromos mező abba az irányba hat, amerre folyik a csokoládé és anélkül csökkenti a zsírszázalékot, hogy bármi hatással lenne a csoki ízére.

chocolate-1502455_1280.jpg

Azt ígérik, hogy talán már jövőre a polcokon lehet az új módszerrel készült csokoládé! 

Nézz be hozzánk, van egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr818884916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása