Gondoltad volna? A pezsgő két súlyos betegséget is megelőzhet!

júl07

A bulik közkedvelt itala, nagyon sokan szeretjük és általában otthon is szokott lenni eltéve egy-két üveggel a romantikus vacsorákhoz. 

alcohol-party-glass-table.jpg

Most pedig egy érdekes kutatás bebizonyította, hogy tényleg érdemes eltenni egy-egy üveggel a szekrénybe, hiszen akár még az orvost is távol tarthatja! Hitted volna?

Olvasd el!

A pezsgőről mindenkinek leginkább az ünneplés jut eszébe, hiszen sokan kedvelik ezt a bubis italt. Egy kutatólaborban bebizonyították, hogy a pezsgő nemcsak finom, de rendszeres, mértékletes fogyasztása megelőzi az Alzheimer kór és a demencia kialakulását is! Hihetetlen, ugye?

Az ajánlott adag napi három kis pohár, pinot noir és pinot meunier szőlőt tartalmazó pezsgőkből.

nye-in-clubhouseba.jpg

A kísérleteket igaz, hogy egyelőre csak patkányokon végezték, de ez alapján is kiderült, hogy az ital kiemelkedően hatékony a két súlyos betegség ellen, ráadásul a memóriára is pozitívan hat. Wow!

Nézz be hozzánk, van egy pár klassz ajánlatunk nekünk is! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr428872250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása