Te is kipattogsz a szőrtelenítés után? Itt a megoldás!

júl05

Valószínűleg nem vagy egyedül azzal a problémával, amikor borotválás, vagy gyantázás után apró kis piros pöttyök jelennek meg a lábadon, vagy épp más területeken. 

3df41cd0-d22d-0131-e5c5-2e647616a951.jpg

Itt egy egyszerű, de nagyszerű módszer, amivel helyrehozhatod a bőröd! Erre talán még Te sem gondoltál, de bevalljuk, hogy mi sem..

Olvasd el! 

Ezt tedd, ha piros pöttyös lettél a szőrtelenítéstől!

A szőrtelenítés után a legtöbb nő lábán megjelennek az idegesítő, kellemetlen piros pöttyök, melyek sokszor esztétikailag is zavaróan hatnak, de képzeld el, hogy nagyon egyszerűen el tudod tüntetni őket! Nem is gondoltad volna!

949bfcab597f267014b88190cded43d7353384dc.jpeg

Mivel ezek végülis sebek - hiszen bőrirritáció, egy gyulladt szőrtüsző és a borotvapenge érintkezése okozza-, ezért úgy is kezeld őket! Erre a legalkalmasabbak a hámosító kenőcsök, melyeket a babák bőrére is használnak. Kend be a lábad Neogranormonnal vagy Bepanthennel naponta háromszor és már másnap látványos javulást tapasztalhatsz! 

Klassz, nem? 

Nézz be hozzánk, van egy pár klassz kozmetikai ajánlatunk nekünk is! KATT IDE! :)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr238868104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása