A diétázók legújabb kedvence: hűsítő joghurtchips

jún09

A diétázók nagyon sok mindent bevetnek annak érdekében, hogy tartani tudják diétájukat. Rengetegféle-fajta tipp kering a neten ezzel kapcsolatban, mi most csak egy kis nasit mutatunk Neked, ha a "bűnözés" nálad nincs megtiltva! :) 
7b881856b58e95c7f0fd438507cdc5d86aadab97.jpg

Olvass tovább!

Ennyire egy­szerű és egész­sé­ges jeges fi­nom­sá­got még sosem ettél bün­tet­le­nül! Előre el­ké­szítve min­dig kéz­nél lesz, ha va­lami finom édes­ségre vágysz a nyá­ron!

 

Ez a szuper egyszerű, jeges finomság tuti, hogy a nyár, na meg a diétázók kedvence lesz. Ilyen könnyen még sohasem készítettél hűsítő édességet! Arról nem is beszélve, hogy az egész családod odalesz érte. Szóval bátran eheted akkor is, ha fogyókúrázol, hiszen egyáltalán nem hizlal. Hihetetlen egyszerű elkészíteni, nem fogod elrontani!

Hozzávalók:

  • 1 doboz gyümölcs joghurt (diétás)
  • 1 kisebb tiszta neylon zacskó

Elkészítés:

Kanalazd a zacskóba a joghurtot. Vágj le a zacskó sarkából, kb. 2-3 mm-t, de figyelj oda, nehogy túl nagy lyukat csinálj, mert akkor nem tudsz kis chipseket csinálni.

Egy tálcára, vagy tepsire, ami befér a mélyhűtődbe, készíts kis pöttyöket, egymástól kb. 1-2 cm távolságra. Tedd a fagyasztóba és egy óra múlva már kész is.

Ha leveszed a tálcáról egy dobozban tudod tárolni a mélyhűtőben és bármikor, amikor kedved van nassolhatsz!

ee46fa4f65ad45bb7dc2eb24d97ad81c8d3d8ce7.jpg

 Ha friss gyümölcsöt összeturmixolsz és natúr joghurttal összekevered, akkor még kevesebb kalóriát fog tartalmazni a joghurtchipsed! Tuti tipp. Szerintünk. 

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr538794338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása