A csoki a legújabb partidrog

jún08

Amióta világ a világ, sajnos a drogok és tudatmódosítók eléggé elterjedtek az egész világon. Most azonban egy egészen megdöbbentő és veszélyes új őrület hódít külföldön, ugyanis a partikban a különböző kábítószerek helyett kakaóporral turbózzák fel a hangulatokat a bulizók!

chocolate-shooter.jpg

Elég bizarr, ugye?

Először Európában söpört végig ez az újkeletű mánia és már rengeteg olyan eseményt is rendeznek, ahol a résztvevők nem használhatnak egyéb tudatmódosító szereket, hanem csakis a csoki különböző formáit.

„Nem árulunk alkoholt, hanem csak saját különlegességeket, például kakaót, smoothie-kat, gyógynövényes italokat” – mondta az egyik Berlini klub vezetője a Daily Mailnek, aki azt is hozzátette, hogy a csokoládénak sokkal erősebb hatása van az emberekre, mint azt eddig gondolták...

chocolate-shooter_1.jpg

...ugyanis egy hatalmas endorfinlöketet ad a szervezetnek, ami eufóriát okoz főleg akkor, ha közben még zene is szól, ráadásul nagyon magas a magnézium tartalma, így segít ellazulni. Sőt, egy kutatás még azt is bebizonyította, hogy rendkívüli módon felpörget mindenkit, és éppen ezért különböző módokon használják fel ezeken a szórakozóhelyeken, például az orron át felszívva, vagy akár tabletta formájában, és sokszor különféle hozzávalókkal, például mentával és gyömbérrel is keverik, hogy még hatásosabb legyen. Kiderült azonban, hogy bár kevésbé tűnik károsnak, mint az egyéb kábítószerek ez is ugyanolyan függőséget alakíthat ki, ráadásul orron át felszívva károsíthatja a nyálkahártyát, és egészségügyi problémákat okozhat, így hihetetlenül veszélyes, ezért semmi esetre se próbáld ki!

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr978789812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása