Pasik és a tampon ...

jún07

Szerinted mi történik akkor, amikor a srácok elkezdenek kísérletezni néhány tamponnal? A poént nem fogjuk lelőni, de biztosak vagyunk abban, hogy képtelen leszel leállni a nevetéssel!

tampon-video-cosmopolitan-1-930x465.jpg

Kattints a vicces videóért! :D

Ha azt hitted, hogy már semmivel sem tudnak előrukkolni, akkor bizony tévedtél, hiszen a srácok az amerikai Cosmo kedvéért ismét bevállaltak egy nagyon izgis  és vicces kísérletet. Képzeld, a fiúk ezúttal a tamponnal ismerkedtek.

Oké, azzal persze tisztában vannak, hogy mire is való pontosan a cucc, azt viszont még soha nem látták, hogyan működik a spéci kis apróság, szóval hihetetlen reakciók születtek. Az egyik pasi például a cicajátéknak nézte, két másiknak pedig egy mini rakéta jutott róla eszébe. Sőt, a negyedik srác azt gondolja, hogy ilyenkor biztosan valami különleges bugyi van a csajokon. Kattints a videóra, és készülj fel, hogy percekig nevetsz majd hangosan a fiúk reakcióin:

Elég vicces, ugye? :) 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr968786074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása