Ha futni támad kedved, ezeket a zenéket ne felejtsd otthon!

ápr02

Végre itt a tavasz, a jó idő, s bár a futószezonnak igazából soha nincs vége, sokan csak ilyenkor veszik rá magukat, hogy kimenjenek a szabadba, és hódoljanak kicsit a mozgásnak. Elhatározásodat egy kis zenei aláfestéssel támogatjuk meg, reméljük tudsz belőle erőt meríteni!

running.jpg

Bizonyított tény, hogy a zenére végzett mozgás javítja az edzés hatékonyságát, ezért elképzelhető, hogy már neked is van egy kipróbált, kiforrott vagy éppen számtalanszor átdolgozott, s még mindig nem tökéletes listád, sőt talán több is, de úgyis mindig belefutsz egy dallamba, egy ritmusba, mely megtetszik, és már megy is a lejátszási sorba. Ez a szűk 30 perces (kb. 24 perc összesen) válogatás az elmúlt pár év terméséből készült, és inkább a könnyedebb, nyárias dallamok kerültek előtérbe.

1. Iggy Azalea feat. TI - Change your life

Bemelegítéshez ideális, ráadásul ahogy a cím is mutatja, a rendszeres mozgás is úgy változtatja meg az életedet.

2. Woodkid - Run boy run

Fuss, srác, fuss! Ha a harangszót hallod, pörgesd fel a tempót! ;)

3. PHNTM - Save me

Ha máris kifulladtál volna, a fantom átsegít a nehezén laza dalamaival.

4. Sunfreakz feat. Andrea Britton - Counting down the days

Ha idáig eljutottál, már túl vagy bő 10 percen. A többi már tengerparti séta lesz! :)

5. Robin Schulz feat. Francesco Yates - Sugar

A szám előző évtizedben készült eredetijét inkább romantikus estékhez ajánljuk, viszont az új elég tempós lett, úgyhogy lehet rá futni is.

6. Jonas Blue feat. Dakota - Fast car

Ez itt már a levezetés bő 3 percben. Lehet, hogy már azt gondolod ekkor, hogy jobb lenne egy gyors autóban, de megnyugtatunk, egy igazi hős vagy, ha lefutottad ezt a hat dalt! :)

 Legközelebb azoknak igyekszünk a kedvében járni, akik a keményebb stílust részesítik előnyben! De addig is fussatok, mint a szél! ;)

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr868554392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása