Mikor nem hizlal, hanem fogyaszt a csoki?

már24

Hát akkor, ha a testedre kenik. A csokiról általában mindenkinek az jut az eszébe, hogy megenne belőle egy tonnát, de akkor úgy el hízik, hogy könnyebb lesz átugrani, mint megkerülni. Sajnos ebben nem tévedünk nagyot. Van azonban egy módja annak, hogyan használjuk ki a csokoládé összes pozitív tulajdonságát és közben ne hízzunk el.

csokimasszazs.jpg

Ez pedig a csokoládé masszázs. A masszázsnak önmagában is rengeteg pozitív hatása van, a teljesség igénye nélkül: a fájdalom csökken, a vérkeringés javul, erősödik az immunrendszer, helyre billen a lelki egyensúly.

Ezeket a csokival ötvözve igazán csodálatos és felemelő érzést nyújt a masszázs. A bőrön keresztül felszívódva hidratálja, rugalmassá teszi azt, de ez még minden, - most kapaszkodjatok - a csoki masszázs lipid és zsírbontó hatású, tehát nem elhízunk tőle, hanem éppen ellenkezőleg, lefogyunk. A csoki hatására endorfin termelődik, ami köztudottam a boldogságunk egyik legfőbb forrása.  Továbbá vízben oldódó vitaminokkal is dugig van, megtalálhatók benne a B1, B2 és B3 vitaminok, de vasban is rendkívül gazdag. A szervezetünk számára létfontosságú tápanyagokat és antioxidánsokat is tartalmaz.

A minél jobb hatás elérése érdekében a masszőr nemcsak alaposan bemasszírozza a hatóanyagot (csokit), hanem kb. fél órán keresztül még a bőrön is hagyja, hogy minél jobban felszívódhasson.

 

Ez a masszázsfajta kivételesen stresszoldó hatású, köszönhetően a csokinak, de még tovább is fokozható a hatásmechanizmus, mert az öregedést is lassítja. Ha Te is úgy érzed, hogy csoki nélkül semmit sem ér az élet, de félsz az elhízástól, akkor megtaláltad a tökéletes megoldást. Havonta legalább egy csoki masszázst garantáltan meghálál a szervezeted!

Szerző: indijanmac

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr157300511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása