Tippek a tavaszi nagytakarításhoz!

ápr02

Itt a szép idő és szeretnéd, hogy ne csak a természet de az otthonod is hatékonyan és könnyedén újuljon meg? Akkor vágj bele a tavaszi nagytakarításba a legjobb tippekkel és termékekkel!

tavaszi_5.png

Hogy repül az idő! Már itt az április! Virágba borultak a fák, madárcsicsergés mindenhol, 20 fokhoz közeli hőmérséklet... ez csak egy dolgot jelenthet a háziasszonyoknak: takarítás, ablakpucolás, szortírozás, rendrakás, kertészkedés, kocsimosás, függönymosás és még sorolhatnám a ház körüli teendőket. Ilyenkor minimum 3 napig nincs megállás, a család többi tagját is be kell vonni, hisz milyen már, hogy (szerencsére vagy szerencsétlenségükre) mindenki otthon van és csak a Netflix előtt ülnek egész nap, vagy apuka ismételten megnézi a 2016-os labdarúgó EB legjobb pillanatait. Nem, nem... ilyenkor együttes erővel kell leszámolni a tél folyamán keletkezett szennyeződésekkel, porral, kosszal és rendetlenséggel!

Mutatom a Diamond Deal legjobb tisztításra alkalmas eszközeit, melyeket a Tavaszi Termék Kiárusítás során hihetetlen akciós áron szerezhetsz be!

Szóval... takarításra fel!

 

1. Többcélú szilikon kesztyű

Már a nevében is benne van: többcélú. Multifunkciós! Szerintem ez minden háziasszony álma. Egy termék, ami mindenre IS jó. Mosogatás, autó tisztítás, háziállat mosdatás, gyümölcstisztítás, fürdőszoba takarítás és még a sütő használatához is alkalmas a szilikon kesztyű! Joggal állathatod: "Azért csak nem mosom meg a gyümölcsöt azzal a kesztyűvel, amivel a fürdőszobámat takarítottam". Nem kell aggódnod, kedves Olvasó! A termék rendkívül higiénikus, hiszen forró vízben, vagy mikrohullámú sütőben kiválóan fertőtleníthető és tisztítható! 
Ráadásul a kesztyűn található sörtékkel alaposabb munkát végezhetsz. Könnyen alkalmazható, lágy és rugalmas anyagból készült. Egy szóval: multifunkcionális!

innovagoods-tobbcelu-szilikon-kesztyu_8.jpginnovagoods-tobbcelu-szilikon-kesztyu_2.jpg

 

 

2. Ablaktisztító beépített ablakmosó-folyadék adagolóval

Nagy mumus, valljuk be. Cipelni a nehéz vödröt, külön venni szivacsot, folyadékot, rongyot... macerás egy procedúra. Mennyivel könnyebb lenne, ha egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tudnánk elvégezni az ablakok tisztítását. A megoldás itt van az orrunk előtt: az innovatív ablaktisztítót most rendkívül kedvező áron szerezheted be a Diamond Deal oldalán. Annyi a teendőd, hogy a tisztításhoz szükséges folyadékot a tartályba beletöltöd és az ablakra spricceled, ezt követően pedig a lehúzó részével letörlöd. Nincs vödörcipelés, pocsolás és a lakás sem úszik a vízben! Egyszerű, gyors és hatékony megoldás. 

more1_original_5.jpgmore3_original_2.jpg

 

 

3. 8 az 1-ben szórópisztoly mosószer tartállyal

Tavasszal mindenkinek kedve támad a kertben lemosni az autóját, hiszen jó idő van, bömbölhet a zene és nem zavar minket senki. Kellemes kis kikapcsolódás anélkül, hogy a kocsimosóban várnánk a sorunkra és még az erős szárító a visszapillantótükrünket is letörheti. Biztos ami tuti, megcsináljuk mi magunk! Igen ám, de a vödör, a szivacs, a vegyszerek, tisztítószerek nem éppen a legkellemesebb módja az autó suvickolásához. Azért, hogy megkönnyítsük munkádat, elhoztuk Neked a 8 az 1-ben szórópisztolyt, amelyet egyszerűen használhatsz akár még a növények vagy gyep öntözésére, permetezésre, falak, ablakok tisztítására...és persze kocsi mosáshoz! Bármely tömlőhöz csatlakoztathatod és kedvedre szabályozhatod a víznyomást is!

more1_original_6.jpgmore3_original_3.jpg




4. Oh My Home hosszabbítható mikroszálas portörlő

Az alacsonyabb termetű hölgyek esetében nehézkes a szekrény legfelső polcainak a tisztítása. Mindig meg kell kérni valakit, hogy segítsen. Aztán a leggyakrabban elhangzó válasz a "rendben, mindjárt, csak 5 perc", amelyből lassan 15 is eltelik. Nem kell többé másokra várni! Mostantól az eddig elérhetetlen helyeket is könnyedén le tudod porolni! A hosszabbítható mikroszálas portörlő segítségével a lakás bármely zugát seperc alatt csillogóvá varázsolhatod. Ráadásul különböző színekben kapható, így kedvenc színedet is kiválaszthatod!

more4_original_2.jpgmore5_original_1.jpg

 

 

5. Scrub-a-gloves tisztítókesztyű sörtékkel

A többcélú szilikonkesztyű kistestvére, a Scrub-a-gloves tisztítókesztyű szintén szembeszáll a szennyeződésekkel teli felületekkel! Puha sörtéivel könnyedén tisztíthatod a csempefugákat, csapot, biciklikereket vagy akár abroncsokat is! A konyhában is megállja a helyét, hiszen a sütők vagy kényes felületek takarítására is rendkívül alkalmas. Tisztítása mosógépben történik, így újra és újra felhasználhatod a tavaszi nagytakarításod során! 

more3_original_4.jpgmore1_original_7.jpg

 

 

+1. Automata szappanadagoló szenzorral

Na és mi a tavasz legnagyobb slágere? Nem, nem a legújabb Rúzsa Magdi zene... hanem a kézmosás! Takarítás után elengedhetetlen a kéz megfelelő tisztítása. Arról nem is beszélve, hogy első dolgunk legyen hazaérkezés után is. Meg minden szabadban végzett tevékenység után is. Egyszóval: rendszeresen! A kényelmes és praktikus szappan adagoló a beépített érzékelő segítségével a szükséges mennyiségű szappant adagolja, melyet még szabályozni is tudsz! 

more1_original_8.jpgmore2_original_2.jpg

 

 

És ne feledjétek! Megannyi szuper akcióval várunk Titeket a Diamond Deal oldalán!

Kattints a képre és szerezd be kedvenc Jódöntés termékeidet most hihetetlen kedvező árakon!

alcimsor_hozzaadasa.png

Szerző: DD_Niki

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr3415579948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása