5+1 konyhai eszköz ami jól jön, míg otthon vagy

ápr01

Ne hagyd, hogy a mindennapok szürkesége elvegye a kedved, vagy akár poklot csináljon neked a napi sütés, főzés, takarításból! Tekintsd meg praktikus eszközeinket, amivel szinte szórakozás lesz a konyhában töltött idő!


rare_exotic_fruits_blog_banner.png

Főzés, sütés, mosogatás, takarítás? A legtöbb ember hallani sem akar róla ezekben az időkben. Inkább rendelünk egy pizzát, hamburgert, napi menüt vagy éppen amit megkívánunk a kedvenc gyorséttermünk kínálatából. Hisz kinek van kedve főzni, mikor lustálkodhatunk egész délelőtt, a kedvenc sorozatunk újabb epizódját nézhetjük és pontban 12:30-ra a futár előáll a sonkás-kukoricás pizzánkkal. Na de álljunk meg egy pillanatra... miért is akarnál 5 kg-val több lenni a bikiniszezon kezdetére, mikor egy kis erőfeszítéssel és a Diamond Deal szuper akciós konyhai termékeinek segítségével egészséges, házilag elkészített ételekkel vészelheted át a kialakult helyzetet?

Nem beszélve arról, hogy a sok felesleges időt amivel rendelkezünk, kihasználhatnánk és a kezdő (vagy  főzni/sütni egyáltalán nem tudó) konyhatündérek igazi mesterszakáccsá válhatnának! Na de ez a cikk nem csak azoknak szól, akik még próbálgatják szárnyaikat a konyhában, hanem a profi séfek is kedvükre válogathatnak a több mint 150 akciós termék közül.

Na nézzük, mik ezek a kütyük!

1. Cukrászati tésztaadagoló kancsó receptkönyvvel

Kipróbáltad már a pofonegyszerű banánpalacsinta receptjét? Nem csak könnyű és gyors az elkészítése, de egészséges is! Ha valami könnyű, laktató és szuper finom reggelire vágysz, amit 15 perc alatt összedobhatsz, akkor ez a tökéletes választás. 

Mi kell hozzá?

  • 1 db banán (meghámozva)
  • 2 db tojás
  • kávéskanálnyi fahéj
  • kávéskanálnyi sütőpor

Hogyan készítsd el?

Mi sem egyszerűbb... egy tálban törd össze a banánt, add hozzá a 2 db tojást, fahéjat és a sütőport. Keverd jól össze, hogy folyékony állagot kapj. Ezután tedd bele a tésztaadagoló kancsóba a masszát és a fogantyú egyszerű megnyomásával már öntheted is az előmelegített serpenyőbe. A konyhai kütyü segítségével egyenletesen tudod eloszlatni a tésztát, így gyönyörű, kerek és esztétikus palacsintákat készíthetsz. Tálald nyugodtan gyümölcsökkel, csokival, nutellával, juharsziruppal. Bon appetite!

more4_original_1.jpgmore1_original_3.jpg

 

2. Zöldségvágó és gyümölcsprés receptkönyvvel

Az abszolút egészséges ételek kedvelőinek! Multifunkcionális kialakításának köszönhetően a legtöbb A-, B-, C-, E-vitamin a szervezetünkbe juthat. Ha már a fentebb említett palacsintát elkészítettük, akkor nem hiányozhat a frissen facsart gyümölcslé sem a reggelinkből. A narancs és grapefruit gyümölcsleveket nagyon egyszerűen és gyorsan elkészítheted a prés segítségével, igazi vitaminbombával indulhat a napod! 

Ha ebédre pedig csak egy egyszerű, friss salátára vágysz, akkor a zöldségvágó funkcióval eredeti és kreatív módon szeletelheted a hozzávalókat. Cukkini, sárgarépa, uborka, paprika, padlizsán és még sok más finomságból készítheted el ebédedet. Ha pedig valami nehezebbre vágysz, készíts például a felszeletelt cukkiniből tésztát, melyet finom paradicsomszósszal, fenyőmaggal és parmezánsajttal tálalhatsz. Különleges, finom és még egészséges is! 

more3_original.jpgmore5_original.jpg

 

3. Bambusz vágódeszka tálcával

Praktikusság mesterfokon! Ha te is unod, hogy a felaprított zöldségeket, húsokat már nem tudod hova rakni a vágódeszkán és már minden felesleges tányérod megtelt vagy koszos, akkor ezt a bambusz vágódeszkát Neked találták ki. Alulról kihúzható tálca jár hozzá, amelyre minden apróra vágott ételt ráseperhetsz és egy helyen gyűjtheted őket. Nincs többé szana-szét pergő zöldség, vagy kósza húsdarabok az asztalon. Rendezetten készítheted el kedvenc ételeidet és nem kell bosszankodnod a káosz miatt!

bambusz-vagodeszka-talcaval.jpgbambusz-vagodeszka-talcaval_1.jpg

 

 4. Gyümölcs és zöldség hámozó kesztyű

Manapság egyre jobban oda kell figyelnünk arra, hogy alaposan megtisztítsuk az alapanyagokat. Nem elég, ha a krumplit egyszerűen a csap alatt egyszer-kétszer megforgatjuk és úgy tálaljuk. Megfelelően kell tisztítani, hiszen sosem tudhatjuk, mik lakoznak a külsején. Ezért praktikus, ha a tisztítást és hámozást egyidejűleg tudod elvégezni! A ,,kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad" elvét követve hoztuk el Nektek a gyümölcs és zöldség tisztító kesztyűt! Rendkívül hatékony a szennyeződések és piszkok eltávolításában, anélkül, hogy elveszítenénk a vitaminokat! Pár másodperc dörzsöléssel eltávolíthatod a héjat a zöldségekről, így felgyorsíthatod a főzési folyamtatot

more3_original_1.jpgmore1_original_4.jpg

 

5. Sütő- és BBQ fólia

Itt a tavasz, itt a barbecue szezon! Ki ne szeretné a szaftos sült húsok és ropogós grillezett zöldségek illatát? Viszont az apróra vágott ételeket nagyon macerás és nehézkes a grill felett elkészíteni. Még véletlenül beleesik a rácson keresztül a szénbe és oda a finom vacsorának! Viszont mit szólnál hozzá, ha kedvenc fogásaid egy innovatív barbecue fólia segítségével egyszerűen, gyorsan és problémamentesen megsüthetnéd? Szerintem minden napod a kedvenc tükörtojásoddal,grillezett paprikával és paradicsommal kezdenéd, miközben a frissen facsart narancslevedet szürcsölgeted. 
Sőt mi több, az ebédet is nyugodtan elkészítheted a kertbe! Egyszerűen fűszerezd ízlés szerint a csirkemellett, ha akarod tekerd körbe baconnel majd rögzítsd fogpiszkálóval, kend meg barbecue szósszal és helyezd a barbecue fóliára! Rakd rá a kertben előkészített grillezőre és süsd addig, míg omlós nem lesz. Természetesen apríthatsz hozzá zöldségeket, például a fent említett zöldségvágóval.

Na de mi a teendő, ha nincs se kert, se grillsütő? Van egy jó hírem: praktikusan használhatod tepsiben is sütőpapírként! Nagy előnye, hogy tapadás mentes, vágható és újrahasználható. Tisztítása rendkívül egyszerű, akár mosogatógépbe is beteheted! 

more2_original_1.jpgmore6_original.jpg

 

+1. Popcorn tartó

Igen, jól látod: bűnözni is kell néha! Ha nem mehetsz a moziba, jöjjön házhoz a moziélmény! Sós vagy édes kukorica a kedvencetek? Chips, csoki vagy gumicukor? Mindegyik? Tökéletes! Öntsétek bele az összes nassolni valót a popcorn tartóba, kapcsoljátok be a kedvenc vígjátékotokat és kezdődhet is a kikapcsolódás! 

13014_a.jpg

 

És ne feledjétek! Megannyi szuper akcióval várunk Titeket a Diamond Deal oldalán!

Kattints a képre és szerezd be kedvenc Jódöntés termékeidet most hihetetlen kedvező árakon!

alcimsor_hozzaadasa.png

Szerző: DD_Niki

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5915577012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása