A természet jótékony ereje - az Ilcsi kozmetikumok

sze18

A testünk természetes anyagokból épül fel, így hiába próbáljuk helyrekupálni magunkat kemikáliákkal - nem fog menni. Ha a szervezet a számára értékes tápanyagokat kapja meg, a javulás szemmel látható, és gyors lesz! Az Ilcsi kozmetikumok 100%-ban természetes hozzávalókat tartalmaznak. Mit kell tudni róluk még? Kattints és tudd meg!

cosmetic-2357981_960_720.jpg

Olvass tovább!

 Az Ilcsi kozmetikumok története

Nem nehéz arra asszociálni, hogy a céget egy Ilcsi néni nevű hölgy alapította. Nem semmi a hölgy, ugyanis bejárta a világot, és összesen 23 kozmetikai világkongresszusra kapott meghívást. A négy nyelvet beszélő családanya felejthetetlen értékeket közöl az egész világnak. A cég a mai napig az általa lefektett alapokat őrzi és viszi tovább: a természetben minden bőrpróbára van gyógyír, és ezt mindenki megérdemli!

A vállalat azóta is családi értékeket visz tovább, hiszen a család továbbvitte Ilcsi néni művét. A mai napig a fiatalabb generáció őrzi a természet adta kozmetikumok kincseit és receptjét.

A kozmetikumai

A kozmetikumok között minden olyan kelléket megtalálsz, amihez a szép bőrhöz szükség van. Legyen az arc- vagy testkezelés, ápolás, tisztítás, peeling, különböző szérumok vagy testápolás, mindenre van Ilcsi néninek receptje.

A kozmetikumok olyan szinten természetesek, hogy akár meg is eheted őket! Ez látszik a minőségükön is, hiszen a készítmények hatásosak, és a bőröd fiatal, hidratált és feszes lesz tőlük!

Minden problémára megtalálod a számodra tökéleteset

Nem csak kész termékekkel rendelkezik a vállalat, de különböző palettából ki is tudnak Neked keverni a Te arcodhoz tökéletesen passzoló kozmetikumot. 160 termékből választják ki azokat, ami a Te problémádon is segíteni tud. A vállalat annyira a szívén viseli a vásárlók gondját, hogy személyre szabott bőrdiagnosztikával segítenek megtalálni a leghatásosabb készítményeket számodra!

Ha bőrápolásról van szó, válaszd a természetességet!

ilcsikeke.jpg

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről! 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1912875898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása