6 titok, amit a férfiak sosem mondanának el nekünk!

aug22

Túl sok mindent nem tudunk a férfiakról, hiába próbáljuk megfejteni őket. Összeszedtünk azonban pár titkot, amit Tőlük sosem hallanánk!
 funny mobile hot perfect phone GIF

Lássuk a titkokat!

1.) Szükségük van néha arra, hogy semmit se csináljanak

15619960-5194810-1-0-1502780100-1502780141-650-1-1502780141-650-04f9ebaa03-1503321581.jpg

Attól, mert szeretik ők hordani a nadrágot és ők hozni a fontosabb döntéseket nem mindig akarnak a középpontban lenni. Mint a nőknek is, nekik is szükségük van egy kis énidőre, amikor csendben vannak, és nem kell csinálniuk semmit.

2.) Nem foglalkoznak az apróságokkal

A férfiak globálisan gondolkoznak. Ne is próbáld velük megértetni a részleteket, mert nem tudnak odafigyelni a fontosságukra. Néha példát kellene venni a nőknek is, mert ők képesek elveszni a részletekben és nem foglalkozni a teljes egésszel. 

3.) Az idétlen gondolatok pihentetik az agyat

El tudod képzelni, hogy a férfiak nem mindig azon gondolkoznak, hogy hogy tegyék boldoggá a párjukat, a családjukat, vagy hogy mentsék meg a világot? Én sem! Viszont néha teljesen értelmetlennek tűnő dolgokon gondolkoznak. Ez kitűnő alkalom arra, hogy kiszellőztessék a fejüket!

4.) Ők is félnek valamitől

A társadalom hőssé tette őket a nők szemében. Kinyitják az ásványvizes palackot, megölik a bogarakat, és elriasztják a gonosz földönkívülieket. Emiatt azonban rákényszerülnek arra, hogy mindenbe egyből fejest ugorjanak, és minden problémát elhárítsanak. Az ismeretlentől (és egyéb dolgoktól) azonban ők is félnek!

 scared surprised unexpected terrified GIF

5.) Minden egyes nőt értékelnek akit látnak

Állandóan meglesi a nőket akik elmennek előtte - ha igazi lovag, ezt úgy teszi, hogy te észre se vedd! Beléjük van kódolva, hogy a gyermekei anyja a legjobb női préda kell hogy legyen. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, és el sem tudod kerülni. Na de őszintén... a strandon Te is megnézed azt a sportoló srácot nem? Nyugi!

6.) Szükségük van a támogatásra!

Ugyan úgy szükségük van az érzelmi támogatásra, mint a nőknek! Ez mindig, mindenhol fontos! A mindennapos stressz és a megpróbáltatások mindenkit érintenek nemtől függetlenül!

A fiúk furák... de mi meg sem szólalhatunk, nem igaz, Hölgyeim? :)

 man shirtless abs sexy boy GIF

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről!

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6812772050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása