5 vízparti ötlet, hogy a szórakozásé legyen a főszerep

júl31

A nyár legjobb programja az a strandolás és a vízpart. Ezeket a boldog perceket azonban könnyen rémálommá tehetik olyan dolgok, hogy ellopják a dolgaid vagy vizes lesz a telefonod. Összeszedtünk pár praktikát, amivel semmi ilyesmitől nem kell tartanod, a dolgod csak hogy jól érezd magad!

summer-2434933_1280.jpg

Olvass tovább!

1.) Védd meg a tárgyaid

A legjobb praktika: tedd a telefonod, pénztárcád és egyéb értékeidet egy pelenkába. Garantáltan senki nem fog hozzányúlni.

További jó praktikák: 

  • Ha homokos helyen vagy áss egy lyukat a törölköző alatt amire fekszel, és abba pakold a dolgaid.
  • Vigyél párnát a fejed alá, és a huzatba rejtsd el a dolgaid.

2.) Tartsd szárazon a telefonod

Ha nem visszük magunkkal a vízbe a telónkat akkor is elkaphatja a pára, vagy az oda csapó esőcseppek, a porról nem is beszélve. Tedd a telefonod egy összehúzható műanyag zacskóba, nyomd ki belőle a levegőt és húzd be a széleit. Olyan, mintha cipzár lenne rajta, csak fogak nélkül. Így a telefonod száraz marad a nap végéig!

3.) Ha víz menne a füledbe

Az egyik legrosszabb érzés, ha strandolás közben bele megy a fülünkbe a víz, és sehogy sem akar kijönni. Hoztunk egy szuper jó praktikát, és ehhez csak egy lufira van szükséged. Fogd be az orrod és kezd el felfújni a lufit. A nyomás segítségével a víz szépen kifolyik a füledből, ezért ne ijedj meg, ha egy kattanó hangot hallasz a füledben.

4.) Hideg innivaló

A strandon nehéz hidegen tartani az üdítőket, hiszen még árnyékban és vízben is tikkasztó a meleg. Tedd ezt: Mielőtt elindulnál otthon tegyél egy palackba vizet, ami megolvad. Ne töltsd meg teljesen az üveget! Így ha elindulsz beletöltheted az innivalódat, a jég pedig folyamatosan hűti, és bőven lesz időd hideg innivalót fogyasztani, amíg teljesen nem olvas el a jég. 

5.) Égető szandálok

Amikor kint hagyod a cipődet a tűző napon lehetetlen visszavenni. Erre is van praktikánk: talppal felfelé tedd le a cipőt, így a nap nem tudja megmelegíteni a belső talp részét, és nyugodtan tipeghetsz benne.

Olyan helyet keresel, ahol hasznosíthatod az újonnan szerzett tippeket? Tudunk egy helyet, ahol elképesztő kedvezménnyel juthatsz szálláshoz egy tuti nyaraláshoz! Kattints a képre!

utazaska.jpg

Tetszett? Értesülj azonnal a legújabb cikkekről, és likeolj minket facebookon! :) 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5112660895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása