A legjobb tippek kajálós randikhoz!

máj24

Az egyik legklasszikusabb randi ötlet a romantikus, gyertyafényes vacsora. Nem csak első randira tökéletes, bármilyen alkalomra nagyon jó ötlet, például születésnap ünneplésre, évfordulóra, lánykérésre. Egy régóta tartó kapcsolatban is fontos az együtt töltött idő, ezért összeszedtük Neked a legjobb helyeket egy ilyen romantikus találkozóhoz! Garantáltan összehoz Titeket!

digiart-1983602_1280.jpg

A tippekért kattints tovább >>

1. TRIÓ LORD ÉTTEREM ÉS SÖRHÁZ

A XI. kerületben található Trió Lord Étterem és Sörház tökéletes helyszín egy romantikus vacsora kivitelezéséhez. Finom, házias ízek, változatos menüajánlat, és hihetetlenül jó árakkal várja a párokat! Lakjatok jól, és beszélgessetek egy hatalmasat! A gátlások levetkezéséhez segítségetekre lesz a különleges cseh sörválaszték, amik a ház specialitásai!

trio.jpg

2. Kantin Steak & Burger

Unjátok a klasszikus rántott hús sültkrumplival kombót? Hiba szál se! A legújabb gasztro őrület a kézműves hamburger. Igazán összekovácsol két embert a hamburgerevés, hiszen én csak hírekből hallottam olyanról, aki szépen tudja enni ezeket a csodákat. Vagy mégsem? Menjetek ide randizni, és vedd le a lábáról a kiszemelted elképesztő burkolási tudásoddal!  

hamburi.jpg

 3. Karolin Café

Még egy nem mindennapi ötlet! Ha valami könnyedre vágytok válasszátok a Karolin Cafét! Igényes, modern környezet, elképesztő italválasztékok, és remek ízek! Bújjatok össze a mini bárszékeken, és vesszetek el egymás szemeiben a friss kávé illatát érezve közben az orrotok alatt. Hölgyek, már a randin gondolkozzatok el mire cserélitek a klasszikus "Feljössz egy kávéra" kérdést, mert itt nem bírjátok majd ki kávézás nélkül!
szenyko.jpg

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8612537589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása