3 étel, ami helyrebillenti a hormonokat

máj04

Azt mondják, az vagy amit megeszel. Persze nem szó szerint, de általában jobban vagy rosszabbul érezzük magunkat attól függően, hogy milyen ételeket viszünk be a szervezetünkbe, amelyek még a hormonjainkra is hatással vannak.

blogfokep_37.jpg

Rendetlenkednek a hormonjaid? Íme 3 természetes alapanyag, amivel visszarendezheted őket a normál kerékvágásba!

A hormonjaink működösét tehát nemcsak bizonyos gyógyszerek tudják befolyásolni, egyes élelmiszerek is szerepet játszanak a hormonháztartásunk átalakulásában. Működésének stabilizálására azonban választhatsz természetes megoldást: például az alábbi három ételt, ami felveszi a harcot a menstruációs görcsökkel, a hangulatingadozásokkal, a fáradtsággal és a vízvisszatartással is. 

1. Zöld tea

Egy kutatás szerint a rendszeresen zöld teát fogyasztó nők ösztrogénszintje alacsonyabb – így a mellrákra is kevésbé hajlamosak.

2. Gomba

A gomba szintén azt gátolja meg, hogy a szervezet túl sok ösztrogént termeljen. Add a rántottádhoz vagy a salátádhoz minél gyakrabban!

3. Rozmaring

 A rozmaring az ösztrogén hormonok kiválasztásában segít, méregtelenítő hatásának köszönhetően.

meat-1440105_1280.jpg

(Forrás)

Nézz szét a DiamondDeal szuper kedvezményes egészségmegőrző ajánlatai között IDE KATTINTVA!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8212479345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása