Ilyenek lennének a Disney-hercegnők realisztikusabb külsővel

ápr20

A Disney-hercegnőket már sokféle módon elképzelték – most a hagyományos stílushoz képest realisztikusabb módon rajzolta újra őket Isabelle Staub, pennsylvaniai rajzoló. 

repainted-disney-princesses-isabelle-staub-6-58f5b4fdafe76_880.jpg

Csekkold a csodás rajzokat a cikkben!

A Disney ikonikus hercegnői már sokakat megihlettek – elképzelték őket öregasszonyokként, duci csajokként, pozsgás kismamákként és megfáradt feleségekként is, hogy tényleg csak néhányat említsünk a kismillióból.

A mostani egy hangzásra talán kevésbé izgalmas, de mindenképpen ambiciózus vállalkozás: Isabelle Staub realisztikusabban kidolgozottabban képzelte el mindenki kedvenc hercegnőit. De ha őszinték akarunk lenni, hiába állnak az újrarajzolt verziók közelebb a valósághoz, a mi szívünk azért mégis az eredeti, egyszerűbb stílushoz húz – ti hogy vagytok vele?

Katt ide a galériáért! 

(Forrás)

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5612439501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása