Találd meg újra Önmagad!

dec05

Az ember életében sajnos rendre vannak olyan időszakok, amikor hullámvölgybe kerül. Legyen az párkapcsolati, munkahelyi, vagy akár családi probléma. Olyankor sokszor megkérdezzük magunktól, hogy miért pont velünk történik mindez.

fountain-pen-1854169_1280.jpg

Az advent, a karácsony a csodák időszaka, mutatunk most Neked egy TIPPET, amivel Te írhatod életed regényét, ahol Te leszel a főszereplő! Építsd újra Önmagad!

Minden ember ezen a Földön a pozitív énkép, a boldogság és siker útját keresi minduntalan. Életünk egyes szakaszaiban vannak azonban hullámhegyek-és völgyek, melyet a megfelelő hozzáállással és segítséggel biztosan átvészelhetünk, így tovább tudunk lépni.

A DiamondDeal és az ÉGI – Életmenedzsment Iskola most segít Neked, hogy felállj és végre kimássz abból a hullámvölgyből, amiben csak csücsülsz! 

KISCSOPORTOS, INTERAKTÍV ÉLMÉNYTANULÁS

 "Tudnod kell…

…hogy amire az új élethelyzetedben szükséged van, már ott van benned! Csak elő kell csalogatni.  Hogy hogyan? Erről szól az egész nap. Megnézzük, mi minden kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni és megtaláld a számodra legjobb megoldásokat.

woman-1594724_1280.jpg

De ehhez Te is kellesz!

Nélküled nem fog sikerülni. Lehet, hogy eddig az életed regényét mások írták helyetted, de ezt az új fejezetet már te magad írhatod. A saját vágyaidra és céljaidra hangolódva, személyes értékeidre alapozva, egyéni tempódban, a saját és mások örömére!"

LÉGY AZ ÉLETED REGÉNYÉNEK ÍRÓJA, HOGY A FŐSZEREPLŐJE IS TE LEHESS!"

Ajándékozz karácsonyra egy vidám és különleges napot magadnak vagy a legjobb barátnődnek és akár már karácsonyra kész lehet az első "fejezet"!

AZ AJÁNLATOT ITT TALÁLOD!

 

Nézz be a DiamondDeal oldalára, ragyogó ajánlataik vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2512006020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása