3 remek wellness célpont az őszi szünetre

okt17

Nincs még ötleted, hova menjetek az őszi szünet, vagy a hosszú hétvége alatt? Igaz, hogy a nyárnak és a vakációnak már vége, de mindig szükség van egy kis pihenésre, hogy kilépjünk a szürke hétköznapokból, a mókuskerékből és a folyamatos nyüzsgésből.

blogfokep_9.jpg

Hoztunk Nektek 3 remek tippet, ahová érdemes elutazni, ha aktív kikapcsolódásra, pihenésre és wellnessre vágytok és még a gyereket is vinnétek! 

1. Csodás őszi vakáció Zalakaroson!

karos3.jpg

Ahogy egyre hűvösebb az idő, megjön a kedvünk a wellnesshez, a pihenéshez, a forró szaunához, fürdőzéshez. Különösen egy kis, családias szálloda alkalmas a pihenésre, ahol barátságos a személyzet, a legfinomabb, házias, friss falatokért a reggeli és vacsora alatt sem kell sorba állni, és a medencében sem taposunk egymás lábán.

"Mintha otthon lennél vendég"

Hirdeti a zalakarosi Boni Családi Wellness Hotel szlogenje és milyen igaz! Olyan helyen tölthettek el egy 3 nap/ 2 éjszakás valódi őszi-téli vakációt, ahol úgy érzitek majd: mintha ki sem léptetek volna otthonról.

Az ajánlatot IDE KATTINTVA találod meg!

2. Töltsetek el pár napot a szerelem jegyében!

hotel_tisza5.jpg

A Hotel Tisza*** igazi vonzereje a saját termálfürdőjében rejlik, amelynek jótékony hatásait már több száz elégedett vendég igazolja! Amik még rátok várnak: masszázskedvezmények, hangulatos környezet és a wellness részleg teljes körű használata!

Akár hosszabb pihenésre, akár csak egy pár napos kikapcsolódásra vágytok, vár rátok a Hotel Tisza gyönyörű zöldövezetével, hangulatos szobáival!

Az ajánlatot IDE KATTINTVA nézheted meg!

3. Gyula - a történelmi fürdőváros!

gyula.jpg

Gyula az ország egyik legkedveltebb üdülővárosa és Békés megye turisztikai központja. A vitek városának is nevezik, hiszen a település a Körösök völgyében mocsaras vidékre épült. Emellett, hogy az elnevezés hű maradjon önmagához, a város a  felújított főterén szökőkutakat és csobogót épített.

Töltsetek el 3 nap 2 éjszakát ebben a csodás városban, ahol rengeteg program és kikapcsolódási lehetőség vár rátok! 

Az ajánlatot IDE KATTINTVA veheted meg! 

Nézz be hozzánk, mert van még pár klassz ajánlatunk! KATT IDE

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2711815731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása