Melyik hónapban születtél? Így reagálsz az élet megpróbáltatásaira!

aug29

Az ezotériában, a horoszkópban sokan nem hisznek, mert csak egy kitalált mesének tartják, azonban ha kicsit jobban belemélyed az ember, észreveheti, hogy azért van némi igazságtartalma is, például a személyiségünket illetően. 

1200_sablon_28.jpg

Hogy milyen egy ikrek csillagjegyben született nő, vagy milyen típusú az, aki februárban látta meg a napvilágot. Keresd ki születési hónapod és elolvashatod, milyen üzenete van számodra, illetve mit mesél rólad! 

Január

A január havában születettek rendkívül ambiciózusak, és általában rekordidő alatt érik el mindazt, amit akarnak. Nagyon komoly vagy, és kritikusan állsz mind önmagadhoz, mind ahhoz a személyhez, aki melletted él. A mércét mindig nagyon magasra állítod, és ennek olykor nehéz megfelelni, ezért bizonyos emberek számára igencsak nehéz veled együtt élni.  Ám lehetetlen feladatok nem léteznek, így annak, aki téged választ párjául, igazi kihívást jelent megfelelni neked, de megéri minden erőfeszítés.

Február

Amennyiben február havában láttad meg a napvilágot, minden bizonnyal nagyon sok figyelmet igényelsz a világtól, és nagy gonddal kell kezelni téged. Rendkívül romantikus vagy, és nagyon érzékeny, ezért gyakran fordul elő, hogy a környezeted nem igazán ért meg. Gondolkodásod gyakran absztrakt módon eltér a környezetedétől, ha valaki megcsal vagy elárul, akkor képes vagy hosszú időkre kivonni magad a forgalomból – csak így tudod magadban rendezni a nehézségeket, és a megpróbáltatásokat.

Március

Március havában születtél? Akkor egy rendkívül bájos teremtés vagy, hatalmas vonzerővel megáldva. Az ellenkező nem tagjai minden bizonnyal nyüzsögnek körülötted, ami nem is csoda, hiszen olyan kisugárzásod van, hogy bárkit képes vagy levenni a lábáról. Finom, ugyanakkor nagyon törékeny, kifinomult érzékű, nagyon jó ízlésvilággal rendelkező személyiség vagy, aki időnként megtörik a sors által rá mért terhek alatt. Amikor azonban összeszeded magad, emelt fővel haladsz tovább az utadon. Nagyon boldog ember az, aki melletted élhet.

Április

Az április havában született emberek rendkívül diplomatikus beállítottságúak. Majdhogynem képtelenség a végsőkig felidegesíteni téged, vagy arra késztetni, hogy akár egy csúnya szót is kiejts szádon. Többségében csendben tűröd a megpróbáltatásokat, és igyekszel saját magad megtalálni a megoldást a problémákra. Alapvetően féltékeny típus vagy, de nem éled ki e-fajta érzéseidet agresszív módon.   

Május

Amennyiben május havában láttad meg a napvilágot, minden bizonnyal rendkívül komoly elvek szerint élsz, és határozott elvárásaid vannak mind önmagaddal, mind a világgal szemben. A sors által rád mért kihívásokat, megpróbáltatásokat is keményen kezeled, és nem hagyod, hogy bármi letérítsen az utadról. Nehéz karakter vagy, így gyakran jelentesz veszélyt azok számára, akik megbántanak, de azoknak is, akik nagyon szeretnek. Te vagy az az ember, akit nem lehet egykönnyen elfelejteni.  

Június

A június havában született személy rendkívül kíváncsi, merész, kreatív és kommunikatív. Akkor vagy a legboldogabb, ha hozzád hasonló személyiségű emberekkel vagy körülvéve. Az élet kihívásait mindig kreatív módon igyekszel megoldani, gyakran menekülsz különböző alkotásokba, ha valami megpróbáltatás ér. Életed párja felé egyetlen elvárásod van: hozzád hasonlóan őszinte, egyenes jellemű és közvetlen legyen. 

1200_sablon_27.jpg

Július

Július havában jöttél a világra? Akkor minden bizonnyal rendkívül titokzatos, ugyanakkor intelligens személyiség vagy, és valószínűleg nagyon szép. Remekül érzed magad a bőrödben, és ez mindig sugárzik rólad, ezért nem lehet csodálkozni azon, ha magadra vonod az ellenkező nem tekintetét. Az élet nehézségeit is próbálod pozitív hozzáállással kezelni, ezért abban is észreveszed a szépet és a jót, amiben mások még csak nem is keresnék.

Augusztus

Amennyiben augusztus havában láttad meg a napvilágot, minden bizonnyal nagyon fejlett a humorérzéked, és szeretsz mindig a figyelem középpontjában lenni. Általában sok férfi szeretne a kedvedben járni, bókolni neked, és ez a partnerednek sok borost tör az orra alá, de ez ellen nem tehetsz semmit, hiszen ilyen a kisugárzásod. Az élet nehézségeihez is próbálsz humorosan hozzáállni, te vagy az az ember, aki akkor is képes mosolyogni, amikor a lelke mélyén zokog.   

Szeptember

Amennyiben szeptember havában jöttél a világra minden bizonnyal nagyon rendszerető személy vagy, és egyfajta különleges kedvesség, jóság sugárzik belőled.  Alapvetően úgy állsz az emberekhez, hogy mindenki olyan jó, amilyen te vagy, hajlamos vagy viszonylag könnyen megbocsátani bármit, és ezt sokszor nagyon csúnyán kihasználják. Minden kihívásnak, megpróbáltatásnak próbálod a jó oldalát nézni, ám ha valamiben nem találod meg azt, akkor hatalmasat csalódsz.

Október

Amennyiben október havában születtél, rendkívül érzelmi beállítottságú személyiség vagy, ugyanakkor jellemed nagyon erős. Soha nem tárod ki a lelkedet és a benned tomboló érzelmeket a nagyvilág elé, így nagyon nehéz belelátni az életedbe. Az élet megpróbáltatásait is magadban próbálod megoldani, soha nem panaszkodsz, és nem szívesen kérsz segítséget.

November

Amennyiben novemberben születtél, minden bizonnyal előrébb jársz mindenkinél. Győzedelmes típus vagy, és még a gondolatát sem tudod elviselni annak, hogy valamely helyzetből vesztesként kerülj ki. Éppen ezért, ha netán komolyabb megpróbáltatás elé állít a sors, és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd, hajlamos vagy túlságosan magadba zuhanni. Ám ha újra talpra állsz, minden leckével felvértezve haladsz tovább utadon. 

December

Amennyiben december havában láttad meg a napvilágot, minden bizonnyal rendkívül szerencsés típus vagy, és mindig sikeresen lépsz túl az élet kritikus helyzetein, így a megpróbáltatásokon is. Hatalmas szíved van, igazi társasági lény vagy, aki mindig képes jókedvre deríteni a környezetét. Nem lehet csodálkozni azon, ha mindenki jól érzi magát, ha melletted lehet.

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlatunk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr711659560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása