Észreveszed, ha flörtölnek veled? Íme a jelek!

júl28

A nyár, a nyaralás igazán a flörtök időszaka! Bár nem feltétlenül kötődik évszakhoz, de a forró, fülledt esték, valamint a fedetlen testrészek megnövekedő aránya igencsak kedvez a kalandra vágyóknak. Na de miből veszed észre, ha valaki érdeklődik irántad? Vagy kifordítva: mire kell figyelned, ha nem akarod elárulni magadat? Kattints a továbbra, és megmutatjuk!

girl-1502520_1920.jpg

Ahogy az állatok esetében, úgy az embereknél is felfedezhető egyfajta "násztánc", mellyel az egyik fél jelzi a vonzódását a másik felé. Vannak gesztusok, önkéntelen mozdulatok, melyek mindkét nemre jellemzőek, és vannak, melyek csak az egyikre. Alábbiakat szemlélteti a lentebbi kép.

testbeszed_hun.jpg

Jellemző, hogy a nők - önkéntelenül is - a nőies vonásaikat helyezik előtérbe. Felfedik pl. kecses nyakukat, odébb söprik, vagy éppen dobálják a hajukat, esetleg csak megigazítják frizurájukat, ruhájukat. Elkapható egy-egy röpke oldalpillantás, mellyel felmérik a terepet. Igyekeznek felhívni magukra a figyelmet, cipőjüket hintáztatják lábukon, vagy az éppen a kezükbe akadó tárggyal játszadoznak feltűnően.

A férfiak a hím pávához hasonlóan kihúzzák magukat, igyekeznek nagynak és erősnek tűnni. Megigazítják ruhájukat, az gallérjukat, esetleg zakó vagy ing ujját piszkálják. Csípőre vagy zsebre teszik kezüket, esetleg az övet markolják meg, hogy kiemeljék a csípőtájékukat, azaz férfiasságukat tolják előtérbe.

Egyértelmű udvarlási gesztus mindkét részről az érdeklődően felvont szemöldök, a tovább kitartott, már-már kihívó pillantás, a mosoly, a másik fél felé fordulás. Ha pedig megtörik a jég, és beszélgetésbe kezd a két fél, az egymás felé hajlás, a sokasodó érintések, a hosszú szemezés, a nevetés, mind-mind azt mutatják, hogy sínen van a dolog.

És TI hogy csináljátok? Van esetleg saját praktikátok? :)

Kövesd blogunkat, ha szeretnél további érdekességekről olvasni! Új bejegyzéseink a Facebook oldalunkon is megjelennek, lájkolj minket ott is! Köszönjük! ;)

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr68919538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása