Ha ezt megkóstolod, soha többé nem akarsz majd mást enni!

jún28

Te is odavagy a különleges és könnyen elkészíthető receptekért? Mutatunk most neked egy klassz és finom receptet, ami tutira a család kedvence lesz!

24recipehealth-frittata-superjumbo-v2.jpg 

A receptért olvass tovább!

Reggeli, ebéd de vacsora is lehet belőle. Gyorsan elkészül és mennyei íze van.

Nyáron hajlamosak vagyunk könnyebb, zöldségesebb ételeket fogyasztani. A melegben nem kívánjuk annyira a zsíros húsokat, inkább egy zöldséges, sok sajtos ételt, ami laktató, és mégis könnyű. Mutatunk egy nagyon jó receptet.

fritatta.jpg

Hozzávalók: sajt, tojás, főtt krumpli, hagyma.

Elkészítés: az adag attól függ, hogy ki mekkora serpenyőt szeretne megtölteni. A lényeg, hogy annyi tojást használjunk, hogy mind ellepje a felvágott burgonyát. Vágjuk kockára a főtt burgonyát, és a hagymát, és tegyük egy serpenyőbe.

Öntsünk rájuk egy kevés olajat, sózzuk, borsozzuk, és keverjük jól össze, majd kissé pirítsuk meg. Öntsünk az egésznek a tetejére 5-6 felvert tojást, majd mikor megsült, szórjuk meg egy jó adag reszelt sajttal, de tehetünk rá apróra vágott friss petrezselyemzöldet is.

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha megtetszik valami! :) KATT IDE! :) 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr508852340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása