Beauty & Balance Szépségstúdió

jún02

A Beauty&Balance Szépségstúdió Budapest egyik legexluzívabb elektro kozmetikája, a 11. kerület szívében, a Kelenföldi pályaudvar és a 4-es metró Bikás Parki megállója között található. Ha szépülni vágysz és szeretnéd átformálni alakod, fájdalom mentesen, műtéti beavatkozás nélkül, akkor itt a helyed! 

1200_sablon_13.jpg

A stúdióban a kezeléseket a legmodernebb technológiát képviselő berendezésekkel végzik, kellemes környezetben, barátságos, szakképzett személyzettel! 

Beauty & Balance: szépség és igényesség egy helyen!

A szalon rendkívül nívós, magas színvonalú. Már a bejárathoz és a recepcióra érve láthatjuk, hogy nem egy hagyományos, tucat szalonba érkezünk, hiszen igényes környezet tárul elénk. A személyzet kedvessége és segítőkészsége pedig még jobban imponál. 

_5aa4f9ac360ac79567fdaee18e2e943c5e92129b1a1d661089_pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Itt igazi, imádott Nőnek érezheted majd magad, hiszen a szakképzett csapat a lehető legprofesszionálisabb kezeléseket biztosítja a számodra! Az Urakat sem hagyják azonban parlagon heverni, hiszen rengeteg-féle kezelés közül válogathatnak ők is.  

Megmutatunk Nektek pár, nagy sikernek örvendő kezelést, amik közül válogathattok, ha ide jöttök szépülni! 

 

Bombázó alakra vágysz? Akkor jó helyen jársz! 

A hölgyek 80%-ának combon és fenéken fordul elő jelentős mennyiségű zsírlerakodás, amitől  sajnos a gyenge vénák, és kötőszövetek miatt sem koplalással, sem sportolással nem lehet megszabadulni. Ettől a kezeléstől viszont garantált a változás!

Mi a Hypoxi Trainer AUTOMATIC?

A Hypoxi edzéssel már heti 3 X 30 perc alatt is látványos eredmény érhető el. 
Edzés után még 2-8 órával is fokozott az anyagcsere, éppen ezért legalább 4  órán keresztül nem ajánlatos ezen területek hideg, vagy langyos vízzel való tusolása.

beauty2.jpg

A tréning előtt nem szabad sportolni, mivel az edzés hatására megfeszült izmokból a vákuum kevesebb vért képes kiszívni, a zsírsejtek közé. A tréning utáni sport hatására az anyagcsere a problémás területű részekről  az előnyös hajlamú részekre helyezi a zsírégetést, ezért a tréning után sem szabad sportolni.

A Hypoxi Trainer AUTOMATIC kezelésük pedig hihetetlen média siker lett a biztos fogyáshoz vezető úton! Nézd meg a videót!

Az ajánlatot a DiamondDeal oldalán kedvezményesen vásárolhatod meg! KATT IDE! 

 

Immunrendszer erősítés, méregtelenítés, anyagcsere  rehabilitáció egy kezeléssel!

Mi nők sokszor elkövetjük azt  a hibát, hogy napközben, a sok teendők miatt néha elfelejtünk egészségesen és megfelelően étkezni és késő este mikor már hazaérünk megrohanjuk a hűtőt, pedig tudjuk, ilyenkor nagyobb az esély, hogy ránk szaladjon a plusz felesleg, és még az egészségünknek is ártunk vele.

Alpha LED Oxy Spa

Az Alpha LED Oxy Spa a mély-meleg terápiás hatás során, felgyorsítja a szív működését, fokozva ezzel a vérkeringést. Az így megnövekedett véráramba a készülék lehetőséget biztosít oxigén inhaláció segítségével extra mennyiségű oxigént juttatni. A plusz oxigén  gyorsítja a sejtszintű anyagcsere folyamatokat, segíti a méregtelenítést, fokozza a sejtek önmegújító képességét, növeli a vitál kapacitást, segíti a szív munkáját, és megszünteti, csökkenti az oxigénhiányos állapotot.  

A klinikai vizsgálat során megállapítást nyert hogy az a tesztalany - aki napi legalább 40 percen keresztül használta az Alpha LED OXy készüléket - magas intenzitáson, napi kalória szükséglete 33% százalékkal növekedett 2218 kcal-ról 3042 Kcal-ra ezzel összesen 824 Kcal plusz kalóriát égetett el. Az Alpha LED Oxy SPA kezelés alkalmas komplex- anyagcsere fokozó, testsúly csökkentő kúrák kivitelezésére.

lead_400w.jpg

Az ajánlatot IDE KATTINTVA veheted meg! Szerintünk ne hagyd ki!

 

Dús, feszes keblek? Szép dekoltázs? Ne álmodozz tovább, ez lehetséges!

Minden nő álma a feszes mell és a gyönyörű, dekoratív dekoltázs. Sajnos az idő előrehaladtával az apró ráncok megjelennek a dekoltázson is és nem tudunk velük mihez kezdeni. Aki pedig már túl van az anyai örömök szépségén, terhesség, szoptatás, akkor viszont különösen fontossá válik ez a kérdés, hogyan nyerhetjük vissza feszes idomainkat.

A villanófényes lézerterápia a bőr felső rétegeinek károsítása nélkül (nyílt seb és a fertőzés veszélye nélkül) nyújt látványos és maradandó eredményt a ráncok ellen. A készülék megfelelő hullámtartományú speciális lencsével szűrt fénye a kötőszövetbe hatolva hővé alakul és stimulálja a fibroblast sejteket, ami által fokozódik a kollagén és elasztin termelése, azaz megújul a kötőszövet. 

mell.jpg

Ha érdekel ez a csudaklassz ajánlat és csodás, feszes cickókra vágysz, ne habozz, KATT IDE!

 

Tartósan bársonyos bőr? MINDENHOL? Lehetséges az SHR végleges szőrtelenítéssel!

Legyél mindenhol sima és bársonyos! Kápráztass el mindenkit szép formáiddal, ragyogó bőröddel amely garantáltan szőrmentes lesz! Az ajánlat férfiaknak és nőknek egyaránt szól! Mindenki szereti a puha és szép bőrt, hát ne habozz! 

Mi az SHR szőrtelenítés?

Az SHR egyesíti a lézer és az IPL előnyeit, így komplex kezelésként távolítja el véglegesen a nem kívánatos szőrt! A Beauty & Balance Szépségstúdióban garantáltan profik kezében leszel, akik garantálják neked, hogy a kezelés után elfelejtheted a borotvát! A szalon által alkalmazott gép lézerfényt kibocsájtva, biztonságosan és hatékonyan számol le a szőrszálakkal és pusztítja el a bőrben elhelyezkedő szőrtüszőket! A lézeres szőrtelenítés csak az aktív, növekedési fázisban lévő szőrtüszőket pusztítja el, így több kezelésre van szükség. A lebarnult, szoláriumozott testrészeken is végezhető az SHR végleges szőrtelenítés.

shr_szortelenites1.jpg

Ha Te is pihe-puha, bársonyos bőrre vágysz - mindenhol - , akkor KATT IDE!

Válaszd a Beauty & Balance Szépségstúdiót, ahol a celebek is szépülnek! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr228770404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása