Az ízlés árulkodó. Mit mond rólad a kedvenc csokid?

jan31

Lásd be, még a legkeményebb diéta közepette is képes vagy elgyengülni, ha egy doboz csokoládét pillantasz meg az asztalon. Kinyitod, és telis-tele van különböző formájú és ízű ínycsiklandó finomsággal. De melyikért nyúlsz először? Hiszed, vagy sem, ez is sokat elárul rólad!

csokik.jpg

Étcsokoládé? Fehércsoki? Mentás csoki? Olvasd el, mit árul el egy szeletke édesség a személyiségedről!

Tejcsokoládé

A tejcsokoládét kedvelők derűsek és nagyon szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Rendkívül intelligensek, érzelmi téren is, így nem csoda, ha sokan közülük a hosszú párkapcsolatok elkötelezettjei.

Étcsokoládé

Az étcsokoládé rajongók kifinomult ízléssel rendelkeznek. Mindenről kialakult véleményük van és olykor hajlamosak drámaivá válni. Az étcsoki szerelmesei nagyon energikusak és meghatározó szerepet töltenek be környezetükben. Szeretik az embereket és erősek a társas kapcsolataikban.

Fehér csokoládé

Akik a fehér csokit részesítik előnyben, igazán kreatívak. Sűrűn kapják őket álmodozáson és az jöhet le róluk, hogy bolondosak- de csak azok számára, akik nem jól ismerik őket. Nem igazán veszik figyelembe mások véleményét, gyakran befelé fordulóak.

fehercsoki.jpg

Mentás csoki

A mentás csoki imádói célorientáltak és a sikerben lelik örömüket. Fontosak számukra a tradíciók, még ha nem is jellemzően hagyománykövetőek. Igazán empatikusak mások érzéseivel szemben.

Karamellkrémes csokoládé

Általában véve boldogok, viszont nagyon lobbanékony természetűek a krémes finomságok hívei. Jellemzően nagy az önbecsülésük és azt tartják róluk, hogy kedvelik a borzongást. Jóindulatúak és nem nehéz az elégedettségükre tenni.

Mogyorós csoki 

Kicsit mintha ódivatúak lennének e rendkívül ízekben gazdag édesség kedvelői. Kevésbé nyitottak a világra, és mintha túlontúl is kritikusak lennének magukkal szemben. Nagyon keveseket engednek közel magukhoz. Fontosak ugyan számukra az emberi kapcsolatok, de gyakran túl szigorúan tekintenek a környezetükben élőkre.

Trüffelkrémes és gyümölccsel töltött csokoládé

A krémmel töltött élvezetek kedvelői általában nem mennek a szomszédba némi huncutkodós humorért. A gyümölcsös csoki imádók könnyedén megnyílnak mások előtt, ezért mindenki szívesen keresi a társaságukat.

Melyik jellemzésből ismertél magadra?

Te is némi édes kényeztetésre vágysz? Kevés jobb alkalom akad a "bűnözésre" a Valentin-napnál! Nincs még ötleted, mivel lepd meg párodat? Íme egy-két tippünk gondolatébresztőnek!

http://www.diamonddeal.hu/kupon/paros-vadrozsaolajos-masszazs-teljes-testre-60-percben-ajandek-csokolade-romantikus-kikapcsolodas/11397/

http://www.diamonddeal.hu/kupon/8-kezes-paros-masszazs-wellness-pezsgo-es-csokolade-a-tokeletes-ajandek-paroknak/11326/

 

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr58338046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása