A vákuummasszázst nem az űrben csinálják ;)

máj07

Ha szeretnél fogyni, eltüntetnéd a narancsbőrt, feszesítenéd a bőröd, szülés után szeretnéd helyre állítani az izmokat és bőrt, megemelnéd a popsidat, halványítanád a striák vagy csak méregtelenítenél, akkor ez az egy kezelés mindenre alkalmas.

 vacuum.jpg

Bármely testrészen alkalmazható: kar, hát, derék, has, fenék, külső vagy belső comb.

A kezelés menete

A kezelést egy géppel végzik. A bőrödre egy üvegből készült, harang formában végződő csövet helyeznek, amely a köpölyöző névre hallgat. A harangban vákuumot hoz létre a gép, de ne a „Feltámad a halál” utolsó jelenetében a szörnyet kiszippantó erősségű vákuum jusson az eszedbe :). Egyébként az erőssége szabályozható.

 

Hogyan hat a vákuum?

A kezelés a nyirokrendszert aktiválja, fokozva ezzel a nyirokáramlást és a vérkeringést akár több tízszeresére. Ez pedig azt eredményezi, hogy a méreganyagok hiper gyorsasággal távoznak a szervezetedből. A vérkeringés gyorsulása pedig növeli a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátását. Fokozódik a zsírégetés folyamata, megerősödik a kötőszövet, feszesebb lesz a bőr.

A kezelés gyakorisága

Hetente akár 3 alkalommal is igénybe vehető a kezelés. 10-15 alkalom már látványos eredményt hoz, sőt, már 1 alkalom után is látványosan halványodik a narancsbőr.

Szerző: indijanmac

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr377439242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása