Vészesen közeledik a bikiniszezon, gyorsan kellene fogyni

már13

Ismerős a szituáció? Tavaszodik és előkerülnek a tavalyi ruhák a szekrényből. Volt azonban egy Karácsony, egy Szilveszter és jó régen álltál már a mérlegen is. Igen, szinte teljesen biztos, hogy többet fog mutani mint a tél előtti méréskor.

bikini.jpg

Ahhoz, hogy újra hozd a formád, hatalmas elszántságra és persze nem utolsó sorban rengeteg időre lesz szükséged.

Személy szerint imádom az  edzőtermi munkát, bár futni nem szeretek, de a mozgásnak ezen kívül még számtalan formája van. Ha szeretnél látható eredményt elérni mire sor kerülne a ruhamennyiség látványos csökkentésére, javaslom, hogy azonnal kezd el a heti 3 alkalommal minimum 1 óra/alkalom edzést.

Mindenki szeretné hagyományos úton visszanyerni régi alakját és formában tartani magát, de ennyi ideje csak keveseknek van. Egész nap a munkahelyen ülsz, és akkor este még főzz vacsorát a családnak és a párkapcsolatot sem szerencsés elhanyagolni. Szóval annyi a tennivaló, de egy nap Neked is csak 24 órából áll.

Érdemes hát kipróbálni a modern technológia csodáit, ha már annyit vesződtek az innovációval a gyártók. Vegyük például a Syneron VelaShapeTM berendezést. A gép egyszerre 4 féle kezeléssel gyakorlatilag szét bombázza a zsírt. A rádiófrekvencia ezerrel bontja a zsírt, a vákuumterápia élénkíti a nyirokkeringést (szó szerint kisöpri a méreganyagokat), a mechanikus gördülő masszázs és az infravörös fényterápia pedig megfiatalítja a bőrt.

Hogy mi mindenre jó a gép?

  • Cellulit csökkentés és striák kezelése
  • Méretcsökkentés bármelyik testrészen
  • Szülés utáni alak helyreállításához
  • Nyirokmasszázs, méregtelenítés
  • Vérkeringés élénkítése
  • Testkontúr átformálás
  • Bőrfiatalítás- és feszesítés
  • Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása
  • Izomfájdalmak, görcsök enyhítése

Világszerte naponta több mint 10 000 kezelést végeznek, a visszajelzések pedig nagyon pozitívak. Ha időhiányban szenvedsz, akkor mindenkppen érdemes kipróbálni. Ha nincs nagy gond (nem szedtél fel + 20 kilót a télen :)), akkor már 5 kezelés is látványos eredményt hoz és csak 30 perc egy kezelés.

Szerző: indijanmac

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr347265667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása