Valentin-napi SOS: Ajándékötletek, ha az utolsó pillanatra hagytad

feb14

A Valentin-nap az a nap, amikor az emberek kifejezhetik mennyire sokat jelent számukra a partnerük. Ha a nagy sietségben elfelejtkeztél az ünnepről, vagy nem volt időd beszerezni a kellékeket az estéhez, segítünk: összegyűjtöttünk pár olcsó, nem túl klisés ajándékötletet, amik az utolsó pillanatban is megmenthetnek, és boldoggá tehetik a párod a szerelmesek napján!

Szerelem, Romantika, Szív, Szerelmes, Valentine'S Day

Olvass tovább!

A Valentin-nap nem egy kötelező rossz, hanem egy nap, amikor kimutathatod milyen sokat jelent Neked a párod. Ajándékötletnek pedig ezeket hoztuk el Neked:

1.) Virág - de másképp

A virág alapvetően tökéletes ajándék, ha Valentin-napról van szó, de dobd fel egy kicsit! A klasszikus rózsacsokor helyett dobd fel a növényeket lufival, vagy köttesd be őket egy szerelmes bögrébe. Így a párod látja mennyit gondolkoztál az ajándékötletén!

2.) Ajándék lufiba bújtatva

Sosem késő megvenni egy karkötőt vagy egy nyakláncot, azonban ezt átnyújtani - pláne sok év együtt töltött idő után - már unalmas lehet, és kiszámítható. Több ajándékboltban beleteszik Neked ezt az ajándékot egy luficsokorba, ahol a párodnak kell kiszabadítani az ajándékot. Vagy súlynehezékként használják, és ez tartja meg a több héliumos, piros-szívecskés lufikat. Az ajándék így egy kis izgalmasságot és játékosságot csempész az ünnepbe, amit a szerelmet garantáltan imádni fog! Férfi lufikkal? Ki ne imádná?!

balloons love GIF by The Bachelorette Australia

3.) Romantikus vacsora - nem úgy, ahogy Te gondolod!

A vacsora szintén egy bevett Valentin-napi ajándékötlet, azonban: a vacsora közben mond el neki milyen sokat jelent, hogy Veled van a párod! Mond el neki, hogy nem akarod hogy az értékes időtöket elvegye a főzés és a mosogatás, ezért szeretnéd elhívni vacsorázni, hogy ma csak kettőtökről szóljon az este! A legnagyobb ajándék amit egy nőnek adhatsz az a figyelmed és az időd. Ezzel tuti nyert ügyed van! Ha nő vagy, szintén lepd meg a párod a kedvenc helyén egy finom steak-el!

 4.) Ajándékutalvány

Nagyon becsülendő és szép dolog ajándékot venni a párodnak, de ezzel gyakran mellé is foghatsz, ha mondott valamit Te pedig nem emlékszel rá, vagy mást szeretett volna, esetleg már megvette magának. Ezt kerülheted el, ha ajándékkártyát vagy utalványt veszel Neki, így Ő szabadon eldöntheti mi az, ami Neki a legjobb lenne!

ajandekka.jpg

5.) Masszázs 

Lepd meg a párodat pár perces masszázzsal! Ez akkor is jó, ha Te csinálod, hiszen növeli a kettőtök közti intimitást, szeretetet és törődést fejez ki. Ha azonban úgy érzed nem vagy elég ügyes vagy nem bírná addig a kezed, válassz szakképzett masszőrt erre a feladatra! Add meg a párodnak a nyugalom, a relaxálás élményét, így a kapcsolatotok is sokkal kiegyensúlyozottabb lehet!

massageka.jpg

A legfontosabb amit adhattok egymásnak az a szeretet, a tisztelet és a hála, amit ne habozzatok kifejezni ezen a borús, februári napon sem!

 

Likeolj minket facebookon, hogy értesülj a legújabb cikkekről, így elsőként tudhatod meg, mi a jó neked! 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1613667428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása