Pörgesd fel a hétvégéket!

máj18

A tél hidege után bizony hajlamosak vagyunk a kanapén ragadni, de ha nem elég a meleg nyári nap ahhoz, hogy kicsalogasson kuckódból, olvasd el ezt az 4 izgalmas, nem mindennapi kikapcsolódási lehetőséget, és garantáltan megjön a kedved a csatangoláshoz!

woman-400574_1280.jpg

A tippekért olvass tovább!

A nyár adta szórakozási lehetőségek bizony nem csak a medencézésben és a strandolásban merülnek ki. Ha használod a fantáziád, és körbenézel a nagyvilágban rengeteg érdekes programot találhatsz a kliséken túl. Sőt, most utaznod sem kell (legalábbis nem sokat), hiszen adunk 4 extrém, izgalmas lehetőséget a meleg hétvégén elütésére!

1.) Szabadulós játékok

Jó a logikád? A krimi filmeket nézve már 20 perc után kitalálod ki a gyilkos? Teszted "élőben" a képességeidet a barátaiddal, szeretteiddel! Álljatok össze egy csapatba, dugjátok össze a fejeteket, és mentsétek meg az életeteket, találjátok meg a gyilkost, vagy mentsétek meg a világot! A szabadulós játékok lényege, hogy logikai feladatokat megoldva szépen lassan elérkezz a célig. Vajon túl jársz a játék eszén? A nehézségek összekovácsolnak Titeket, vagy szétbombáznak? Tudd meg most, szedd össze a barátaid, és irány logikázni! Maximális izgalom, jó kedv, és különleges pályák.

Ha érdekel milyen lehetőségeid vannak, KATTINTSD IDE, ahol különböző szabadulós játékokat találhatsz kedvezményesen, több városban is!

2.) Élménylövészet 

Mindig is érdekelt  milyen lehet egy akció filmben a maffiát üldözni igazi fegyverekkel? Szereted az adrenalint? Gyakran fantáziáltál már arról, hogy mi történne Veled egy zombi-apokalipszis bekövetkeztekor? Tudd meg! Nem mindennapi kikapcsolódás nem mindennapi embereknek. Valódi fegyverekkel tanítanak meg lőni, ahol élesben próbálhatod ki milyen érzés rossz fiút kergető rendőrnek lenni. Szedd össze a barátaid, és versenyezzetek ki a jobb! Válaszd ki az ajánlatok közül a Hozzád leg testhezállóbb fegyvert és környezetet!

Ha érdekel hol lehet kedvezményesen élménylövészetre menni, kattints IDE!

 3.) Élményvezetés

Gumifüst, olajszag, száguldás. Melyik férfi ne szeretné ezeket a csodás autókat? Vezess luxusautókat, rallyzz, kormányozz egy valódi rendőrautót, vagy próbálj ki egy igazi Monster Truck-ot! Extrém kikapcsolódás baráti társaságoknak, családnak. A biztonságról természetesen minden esetben kellően gondolkozik a fogadó bizottság. Hölgyeim, nem megijedni! Meg kell mutatnunk, hogy a szebbik nem bizony lehet jobb sofőr is! Rendeződjetek csapatokba, és győzzön a jobbik!

Vezess különböző autókat, vagy szeld az utat tapasztalt sofőr mellett az ország különböző pontjain! Kattint ide, aztán öveket becsatolni!

4.) Vitorlázás

Pattanj le a Balcsira a haverokkal, és szeljétek együtt a habokat vitorlán! Nincs annál idillibb nyári kép, mint ahogy az italodat szürcsölgeted a hajón, miközben a hullámok felcsapnak a nap pedig csendesen lemegy. Éld át ezt az utánozhatatlan filmbe illő élményt a szerelmeddel, barátaiddal, vagy családoddal! Látogassátok meg a magyar tengert, ami alapvetően egy csodálatos kikapcsolódási lehetőség. 

Az ár miatt ne aggód, hiszen van egy tippünk ahol elképesztő áron tudod kivitelezni terveid! Vitorlázz a Balatonon olcsón, KATTINTS IDE!

 

dawn-1851501_1280.jpg

Szerezz életre szóló élményeket azokkal, akiket a legjobban szeretsz!

A Facebookon is ott vagyunk ám, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6212519441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása