Erről árulkodik az autód rendszáma a számmisztika szerint

máj03

Azt mondják az okosok, hogy minden, ami körülvesz bennünket rezgés, fény és energia, hogy a fizikai világ csak illúzió és csak a képzeletünk teremt mindent. Röviden, tömören és lesarkítva. A számmisztika szerint a fizikai világban minden tárgyat a méretével, a formájával, a helyével és az idejével tudjuk megadni. Ezeket az információkat számok formájában adjuk meg. Minden létezőt le tudunk írni számokkal, mert a számok és a matematika adja meg a keretét annak, amire a valóságot épül.

automobile-1866455_1280.jpg

A numerológiában tehát a számok energiákat képviselnek, mindennek van rezgése, még az autó rendszámának is. Te hiszel benne? Számold ki, a Te autód rendszáma mit mutat meg Rólad! 


A legtöbb autó rendszáma betűkből és számokból áll. A betűk értékét kiolvashatod ebből a kalkulátorból. Ezeket add össze a számok értékével, és egyszerűsítsd egy számjegyre. Például: KKM 089 rendszám esetén: 2 (K) + 2 (K) +  4 (M) + 0 +  8 + 9 = 25 = 7

city-cars-traffic-lights.jpeg

Mi lett a te autód száma?


1. Az egyik legjobb! Gyors, kényelmes, megbízható. A vezetője férfias tulajdonságokkal rendelkezik. Túlzottan is dinamikus, nem képes lemaradni, az első hely az övé. Ez néha sokba kerülhet.

2. Olyan autó, amiből sok van (népautó), nincs vele sok gond, sokáig fogják használni. Családi autó, vezetője hajlamos az álmodozásra. Rövidebb utakra, bevásárlásra, munkába járásra használják.

3. Az egyik legjobb, tartja az árát! Kényelmes, stabil autó, szerencsés a tulajdonosa, mert ritkán kell javítani. Sokat ülnek benne, hosszú utakat tesz meg. Ahova eljutnak vele, ott jó üzleteket kötnek.

4. Kockázatos, meglepetéseket tartogat. Gyors, de balesetveszélyes, hirtelen elromolhat. Sokat szerelik, díszítik, tuningolják. A vezetőjét gyakran kihasználják a szervízekben…

5. Mindenkinek jó, takarékos, csak szervizelni kell, nem romlik el. A külseje is tartja az állapotát. Nagy utakat lehet megtenni vele. Viszont ellophatják, de meg is kerül.

6. Nem túl gyors, nem szereti a hosszú utakat. Vezetője gyakran keveredhet konfliktusokba. Általában szép autó, belül kényelmes, kellemes.

7. Nagyon különbözhet a külső és a belső, sok meglepetést okozhat. A folyadékokkal lehetnek problémák (víz, olaj, szigetelés). Ennek ellenére kitartó, megbízható autó.

8. Munkára, üzletre használják, nem tudják megelőzni. A tulaj sok pénzt kereshet vele, és drágábban adják el, mint ahogy megvették. Gyors és erős, de a nagy szenvedély nagy szenvedéssel járhat…

9. Nagy távolságokat lehet vele megtenni, és ha jóra használják, jó úton járnak vele, akkor hűségesen szolgálja gazdáját. Ellenkező esetben sokszor elromlik.

www.kisszoltanzero.hu

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr1912475921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása