A szőrtelenítés császára: az SHR!

már20

Tudtad, hogy már Kleopátra is használt szőrtelenítő készítményeket? Ez a módszer egészen az ókorig nyúlik vissza, az időszakot meztelen ókornak is nevezték, ha már a szépségápolási idővonalat tekintjük. Borotválás, gyantázás, epillálás, trendek jönnek-mennek, de a 21. századra megérkezett a szőrtelenítés legnagyobb királya, a lézeres szőrtelenítés, az SHR. 

blogfokep_31.jpg

Nézzük, mi is ez pontosan!

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A legújabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ezek a kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

Ahelyett, hogy nagy erősséggel levillantanák a kezelni kívánt szőrszálakat, ez a módszer a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Tökéletes eredményt érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül. A módszer bármely testrészen alkalmazható, kivéve a szemkörnyéken! Az IPL-el ellentétben akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható! Továbbá a barna bőr sem akadály többé! Így nem kell hófehérré fakulnod a tartós szőrtelenítés érdekében. 

labszargyanta.jpg

Nézzük, mik az SHR szőrtelenítés előnyei a hagyományossal szemben!

Az SHR tartós szőrtelenítés általában fájdalommentes, hiszen nincs sem égető, sem kellemetlen érzés a kezelés közben, az IPL-el ellentétben.

  • Gyors és kényelmes eljárás a szőrszálak eltüntetésére 
  • Barnult bőrön is alkalmazható, így akár nyáron is igénybe veheted.
  • Akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki.
  • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
  • Hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt is.
  • A telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.

És ha kipróbálnád ezt az eljárást: nézz be a DiamondDeal oldalára, akad egy pár kedvezményes ajánlat náluk! KATT IDE!

 

Tetszett a cikk? Még több érdekességet találsz a Miajóneked oldalára katintva!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr5912355735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása