Power Plate - edzd magad formába!

feb28

Az alakformáló szezonnak még igencsak a közepén járunk, szóval még nem vagy elkésve! Találtunk egy hatékony edzés formát, amit ha kipróbálsz, tutira nem fogod tudni abbahagyni!

fokep.jpg

Power Plate - a sztárok bomba alakjának titka! Nézd meg, próbáld ki! 

A teljes test vibráció forradalmi megoldás a testedzésben. Rengetegféle-fajta módszer megjelent már a világban, azonban a PowerPlate elsőként aratott sikereket mind közül!

Már hallottál róla, de nem tudod mi ez? 

A Power Plate technológia harmonikus rezgéseket közvetít a testbe. Ez a harmonikus rezgés teljesen más, mint az a fajta hosszú távon a testre ható rezgés, ami a kamionsofőröket és a helikopter pilótákat éri, azaz a „foglalkozási” rezgés. Szemben ezzel a „foglalkozási” rezgéssel, a harmonikus vibráció kiszámítható, állandó és nem okoz hátfájást.

A harmonikus rezgéseket a technológia különleges ikermotoros rendszere biztosítja, mely egyedülálló a piacon és tette sikeressé ezt a módszert!

Nevezhetjük a következő generáció fitnesz gépének is, hiszen használatakor nincs szükség súlyok emelgetésére, ugyanis a rezgő plató váltja ki az izmok reflex-szerű összehúzódását, másodpercenként 20-25 alkalommal. 

blog_3.jpg

Hogyan is működik pontosan az edzés?

A szakképzett edző tudja, hogy az első edzéseken csak statikus, vagyis állandó nyugalmi állapotban lévő gyakorlatokat lehet végezni, ahol szinte egyáltalán nem kell mozognod!

Már ez is csábító a 2 órás edzőtermi edzésekhez képest, ugye? 

Később következnek az olyan gyakorlatsorok, ahol elsajátítod a gépen való egyensúlyozást, kapaszkodás nélkül. A haladó felhasználók ezután már dinamikus gyakorlatokkal edzenek, melyek a vibrációs technológiát a hagyományos fitnesz gyakorlatokkal kombinálják.

Ráadásul az edzések mindössze 30 percet vesznek igénybe!  

Kinek ajánljuk? 

Mindazoknak, akik időhiányban szenvednek, különösebb megerőltetés nélkül szeretnének fogyni és alakot formálni, feszesedni, hiszen kiváló tréning szülés után és a narancsbőrrel is felveszi a harcot! 

Légy részese Te is a PowerPlate hihetetlen módszerének! Fogyj, formásodj és feszesedj megerőltetés nélkül! PowerPlate - Edzd magad formába és próbáld ki, IDE KATTINTVA!

Vagy nézz be a DiamondDeal oldalára, akad egy pár klassz alakformáló ajánlat náluk! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7412301117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása