Újabb őrület: a hajad mostmár Picasso festővásznára is hasonlíthat!

jún16

A divatvilág művészei újabbnál-újabb őrületeket találnak ki! A szivárvány-hajszín után, itt egy újabb őrület, ami azért kimosható, de nem egészen mondható mindennapinak.. 

7_560.jpg

Mi lesz még?

Nagy hírnévnek örvend az újonnan berobbanó trend, a sablonozás. A lényeg a részletekben rejlik. Itt nem vászonra kell a festékszóróval alkotni, hanem a hajzuhatagunkra. Janine Ker (@janine_ker_hair) megalkotta a tökéletes nyár inspirálta dizájn frizurát! Tele virágokkal és színekkel.

Sablont használva kezdte el összeállítani a remekművet, több szín ötvözetével. A hajra természetesen nem igazi festékszóróval ment, hanem egy könnyen kimosható hajsprayt használva.

Ha te is szeretnéd megnézni vagy akár elsajátítani ezt a remek frizurát a fesztiválszezonra, itt megnézheted, hogyan is készült el a szuper hajköltemény:

Nézz szét a DiamondDeal ajánlatai között, hátha találsz valami kedvedre valót! KATT IDE! 

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :) 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr478814634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása