Melyik a te napszakod? - Képes önismereti teszt

sze07

Sokszor megkapod, hogy éjszakai bagoly vagy? Valószínűleg nem lehet véletlen... Nem vagyunk egyformák, hiszen van, aki aki reggel kipattan az ágyból és délelőtt a legaktívabb, míg van, akinek nehezen megy a korán kelés, viszont este sokáig energikus marad.

befunky_collage_3.jpg

Egy játékos, képes önismereti tesztet hoztunk Neked, amiből kiderül, Te melyik csoportba tartozol, de a szemyéliségedről is elárul egy-két dolgot. 

Nemcsak egy több kérdésből álló teszt lehet árulkodó, hanem a képes tesztek is sokat elárulhatnak a személyiségünkről.

Válassz az itt látható madarak közül, amelyik a legközelebb áll Hozzád és olvasd el, mit árul el Rólad!

nevtelen_1.png

 

1. Kakas 

Neked nagy valószínűséggel nem okoz különösebb gondot a korán kelés, sőt, elképzelhető, hogy magadtól ébredsz és inkább te kelted a Napot és nem fordítva. Egy óra múlva aztán már túl is vagy a reggelin és már tettre készen kezded a napot. Lelkiismeretes vagy és céltudatos, akinek mindig vannak új tervei és szereti a kihívásokat. Nyitott vagy és optimista, kedves és mosolygós, aki igyekszik mindenben megtalálni a szépet és a jót. Emlékezőtehetséged is kiváló, mely állítólag a tudósok szerint annak köszönhető, hogy este korán lepihensz és ezáltal mélyebb alvásban van részed. 

2. Fecske

Igazi örökmozgó és szinte fáradhatatlan vagy, a napi munka végeztével is van még erőd ide-oda szaladgálni, intézkedni, sportolni. Akkor igazán inspiráló számodra egy nap, ha tudod, hogy délután vagy kora este olyasmivel foglalkozhatsz, amit szeretsz, ami kreativitásra ösztönöz. Nem kell feltétlenül társaság is melléd ilyenkor, egyedül is nekiindulsz futni vagy éppen a hobbidnak élni. Ha haza kell vinned a munkát, az sem okoz különösebb problémát, hiszen késő délután, sőt este is remekül fog az agyad.

3. Bagoly

Nem véletlenül nevezik éjjeli bagolynak azt, aki sokáig ébren van, azután pedig szeret sokáig aludni reggelente. Amennyiben ilyen vagy, úgy rád süthetik a bélyeget, hogy pihenéssel töltötted a fél napot és azt hihetik, hogy nem vagy elég hatékony a munkában, de ez nem így van. Azt a feladatot, amit egy pacsirta kora reggel elvégez, te is végrehajtod, de inkább este, vagy mondjuk éjszaka, mert akkor tudsz kellőképp koncentrálni, ha körülötted csend és nyugalom van, vagyis amikor mindenki alszik. Kreatív vagy és találékony, művészi képességekkel megáldott ember, aki a maga ütemében dolgozik.

4. Kolibri 

Szinte bármikor, a nap bármely szakában képes vagy a maximumot nyújtani, amikor csak szükség van rád és a munkádra. Így nincsenek ellenedre a határidős feladatok sem: ha kicsit fáradtnak is érzed magad, egy kis kávé vagy tea és máris tettre kész vagy. Rugalmasságodat nagy valószínűséggel a munkahelyeden is díjazzák és otthon is, amikor a gyermekednek éppen este 8-kor jut eszébe, hogy másnap sütit kell vinni az iskolába, mert osztálybuli lesz. Szóval bármi is jön közbe, könnyedén alkalmazkodsz, nem esel kétségbe, okosan kigondolod, hogy mit tegyél, hogyan oldd meg a felmerült helyzetet.

(Forrás: noiportal.hu)

Nézz be hozzánk, akad egy pár klassz ajánlat Nálunk is! KATT IDE

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

 

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr9311684195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása