Különleges helyet keresel az adventezetésre? Hoztunk pár ötletet!

nov21

Az év talán leggyönyörűbb időszaka a karácsony, és az azt megelőző hetek. Ilyenkor a kinti mínuszok ellenére is melegség van a szívünkben, gyönyörködünk a csillogó, színes fényekben, miközben fahéj és forralt bor illata száll. Használd ki ezt a csodálatos időszakot arra, hogy még több minőségi időt tölthess azokkal, akiket szeretsz. Hoztunk pár ötletet, hogy lehetne még maradandóbb az advent!

Világító, Este, Tél, Ünnep, Díszítés, Város, Szezon

Az ötletekért kattints! >>

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Nem tervezel estére alvást? 5 történet a péntek 13-al kapcsolatban, amitől tuti libabőrös leszel!

okt13

A péntek 13 már az idők kezdete óta valamilyen mágikus hatalommal bír. Valakinek szerencsétlenséget, másoknak szerencsét hoz, de az biztos, hogy valahogy másabb, mint egy átlagos nap. Hogy ezt bebizonyítsuk, összeszedtünk Nektek pár libabőrt keltő történetet!

moonlight-1226253_640.jpg

Olvass tovább és borzongj!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Selfie kisokos - ahogy a modellek csinálják

sze20

Csinálsz magadról 50 képet, de egyik sem az igazi? Órákig tart kiválasztani a tökéletes pózt? Olvasd el a selfie kisokost és kerüld ki a szarvashibákat!selfie-465563_1280.jpg

A tippekért kattints!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A természet jótékony ereje - az Ilcsi kozmetikumok

sze18

A testünk természetes anyagokból épül fel, így hiába próbáljuk helyrekupálni magunkat kemikáliákkal - nem fog menni. Ha a szervezet a számára értékes tápanyagokat kapja meg, a javulás szemmel látható, és gyors lesz! Az Ilcsi kozmetikumok 100%-ban természetes hozzávalókat tartalmaznak. Mit kell tudni róluk még? Kattints és tudd meg!

cosmetic-2357981_960_720.jpg

Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Tévhitek az otthoni fogfehérítésről - lehet, hogy rosszul csinálod?

sze08

A mosoly a legszebb dolog, amit az ember hordhat, ha azonban a szájhigiéniával gond van, vagy a fog erősen elszíneződött, inkább hanyagoljuk a mutogatásukat. Rengeteg otthon végezhető módot lehet olvasni arról, hogy hogyan fehérítsük a fogunkat fogorvos nélkül. Lehet, hogy ezzel óriási nagyot hibázun? Kattints, és olvasd el az otthoni fogfehérítés tévhiteit!

Szőke, Törülköző, Portré, Glamour, Smink, Lány, Érzelem

Tudj meg többet!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Nemsokára itt a vénasszonyok nyara - kezd el már most a felkészülést!

sze06

Sajnos, ha fogyásról és alakformálásról van szó, mi nők, azonnal és most akarjuk! Olyan tippeket hoztunk el Nektek, amik segítségével csak úgy folynak azok a kilók! ;)

stomach-2437889_640.jpg

Tudj meg többet, kattints!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Hogyan legyél kislányból nő - a pasik szerint!

sze05

Bár mi nők, örök anyáskodásra vagyunk ítéltetve, hiszen a fiúk nagy gyerekek - tisztelet a kivételnek. Számukra azonban nagyon illúzióromboló tud lenni, ha nem egy igazi nő van mellettük. Összeszedtünk 10 dolgot, ami azt mutatja, hogy még kislány vagy, nem nő. Te az vagy? 

shutterstock_81759310kicds.jpg

Kattints és tudd meg!

Tovább »
Szerző: DD Barbi