Egyből gyorsabban lett volna vége a meséknek, ha ezek történtek volna...

jún26

Megint csak a Disney...Minden mese szerető tisztában van azzal, hogy a kedvenc rajzfilm hőseink nem mind okosak és szellemesek. Sok mese hamarabb véget érhetett volna, ha pár dologra odafigyelnek a karakterek. Akkor viszont nem kerekedett volna ilyen jó sztori egy-két alkalommal :). 

end-2294929_1280.jpg

Nézd meg a gyors végeket ide kattintva >>

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Az őrület: SpeedFitness!

jún23

Az alakformálás a nők egyik legnagyobb mumusa. Nem elég, hogy csökkenti az önbizalmunkat, ha nem úgy nézünk ki, ahogy szeretnénk, de nagyon nehéz iskola, munka, gyerekek mellett folyamatosan a konditermeket látogatni, és megfelelően főzni magunknak. Ismerd meg a SpeedFitness-t, és fogyj 20 perc alatt!

womens-2387483_1280.jpg

Olvass tovább! >>

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A nyár legtrendibb frizurái!

jún19

Minden nőnek fontos a divat akkor is, ha ezt nem vallja be magának. Lehetünk divatikonok, lehetünk azok, akik figyelik a divatot és mindig saját szájízükre alakítják, vagy lehetünk vad rebellisek is, akik direkt szemben mennek az árral. Akárhogy is legyen, érdemes tudni mit kövessünk, vagy kerüljünk el. Minden a cikkben!

headdress-990103_1280.jpg

Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Készíts otthon hamburgert!

jún16

Jön a hétvége, és ebben a csodálatos időben nincs is jobb, mint egy kis főzés kint vagy bent, családdal vagy barátokkal. Az egyik legklasszikusabb étel ezekhez az összejövetelekhez a hamburger! Ne menj étterembe, hiszen a saját kezeiddel ugyan olyan finom és személyre szabott hamburgereket készíthetsz el! Hogy tartsuk a klasszikus amerikai hagyományt készíts hozzá coleslaw salátát is. Fürdős Zé megmutatja a tökéletes recepteket! hamburger-993526_1280.jpg

Kattints tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Modern népdal - ezt látnod kell!

jún15

A népdalok kántálása a magyarságunk egyik alapvető velejárója. Egy kis csoport most aktualizálta ezt a csodálatos műfajt.

children-593313_1920.jpg

Kattints és hallgasd meg!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

7 karakter akivel randizhatsz - Disney karakterekkel szemléltetve!

jún14

Kedvenc rajzfilm hőseinknek is meggyűlik a baja a randizással. Zongorázd át velünk, milyen karakterekbe futhatsz bele egy randizgatás alatt!

mickey.png

Ismerd meg a 7 karaktert a cikkben!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Sokkoló tények!

jún14

Tudtad, hogy a banán bogyós gyümölcsnek számít? Az eper pedig nem? Tudtad, hogy a polipoknak három szívük van? Ehhez hasonló érdekességekkel találkozhatsz a cikkben!

wow.jpg

Az érdekességekért kattints tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Ajándék ötletek Apák napjára!

jún12

Azt mondják minden nap férfi nap. Biztosan így van? Évszázadok óta a törődés és a kedvesség jellemzi a nőket, a férfiak azonban teljesen már sztereotípia alá csúsznak. Emlékezzünk meg apáinkról is, ne csak nevessünk rajta, miközben kétségbeesetten keresi a megfelelő ajándékot nőnapra. Június 26. - Apák napja! Találtunk pár izgalmas ajándék ötletet, aminek biztosan örülni fog! Engedd el a hagyományos ötleteket, mert most különleges ajándékokról lesz szó!

baby-22194_1280.jpg

Az ötletekhez kattints tovább! >>

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A száztornyú város, ahogy még nem láttad!

jún09

Csehország szívét mutatjuk be Neked, úgy, ahogy még biztosan nem láttad! Romantikus városok, izgalmas történelem, és a legfinomabb sörök! PRÁGA!

czech-republic-2042799_1280.jpg

Minden a cikkben!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Vicces délutáni képregények! Végződjön kacagással a munkanap!

jún08

Így délután egy kis jókedvvel szeretnénk hozzájárulni a motivációdhoz a hétre! Ezek teljesen megőrültek! :)

kukac.jpg

A képregényekért kattints tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi