A természet jótékony ereje - az Ilcsi kozmetikumok

sze18

A testünk természetes anyagokból épül fel, így hiába próbáljuk helyrekupálni magunkat kemikáliákkal - nem fog menni. Ha a szervezet a számára értékes tápanyagokat kapja meg, a javulás szemmel látható, és gyors lesz! Az Ilcsi kozmetikumok 100%-ban természetes hozzávalókat tartalmaznak. Mit kell tudni róluk még? Kattints és tudd meg!

cosmetic-2357981_960_720.jpg

Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Tévhitek az otthoni fogfehérítésről - lehet, hogy rosszul csinálod?

sze08

A mosoly a legszebb dolog, amit az ember hordhat, ha azonban a szájhigiéniával gond van, vagy a fog erősen elszíneződött, inkább hanyagoljuk a mutogatásukat. Rengeteg otthon végezhető módot lehet olvasni arról, hogy hogyan fehérítsük a fogunkat fogorvos nélkül. Lehet, hogy ezzel óriási nagyot hibázun? Kattints, és olvasd el az otthoni fogfehérítés tévhiteit!

Szőke, Törülköző, Portré, Glamour, Smink, Lány, Érzelem

Tudj meg többet!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Nemsokára itt a vénasszonyok nyara - kezd el már most a felkészülést!

sze06

Sajnos, ha fogyásról és alakformálásról van szó, mi nők, azonnal és most akarjuk! Olyan tippeket hoztunk el Nektek, amik segítségével csak úgy folynak azok a kilók! ;)

stomach-2437889_640.jpg

Tudj meg többet, kattints!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Hogyan legyél kislányból nő - a pasik szerint!

sze05

Bár mi nők, örök anyáskodásra vagyunk ítéltetve, hiszen a fiúk nagy gyerekek - tisztelet a kivételnek. Számukra azonban nagyon illúzióromboló tud lenni, ha nem egy igazi nő van mellettük. Összeszedtünk 10 dolgot, ami azt mutatja, hogy még kislány vagy, nem nő. Te az vagy? 

shutterstock_81759310kicds.jpg

Kattints és tudd meg!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Szerelem a való életben és a filmekben - avagy hogy vágjuk mi, lányok magunk alatt a fát

sze04

A Hollywoodi filmek legkedveltebb témája a szerelem. Bármilyen kategóriájú filmről van szó, mindegyikben kell, hogy legyen szerelmi szál. Mi lányok, csak sóhajtozunk és áradozunk a bimbózó kapcsolat láttán... hogy mi ezzel a baj? Már mondom is!wedding-2616652_960_720.jpg

Kattints!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

7 katasztofális páros - a horoszkópotok szerint

sze04

Ti vajon összeilletek a pároddal a csillagjegyetek alapján? Azt most nem fogjuk megtudni, ha nem, az viszont kiderül a cikkből!
couple-2206294_960_720.jpg

Kattints!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Disney hercegnők - ha animék lennének

sze01

Az anime japánból származik. Olyan meseféle, ami különösen szépen van megrajzolva, hatalmas szemekkel és általában mindenkinek nagyon magas a hangja. Még egy ismertető: az animékben nincsenek felnőttek, csak középiskolások, vagy nagyon öreg, ráncos nénik. Mi lenne, ha Disney csodálatos hercegnőit egy anime készítő találta volna ki? Ez!
borimori.jpg

Kattints!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Romantikázni sajnos nem olyan, mint a filmekben... illusztrációval mutatjuk!

aug30

A romantikus filmekben szereplő hölgyeken amúgy is irigyeljük. Mindig tökéletes a hajuk, kihúzott szemmel ébrednek fel reggelente, és sosem járnak pisilni. A romantikus pillanatokat sem úgy élik meg, mint mi, képeken mutatjuk!

borika.jpg

Kattints!

Tovább »
Szerző: DD Barbi