Mi mindenre jó a Coca-Cola!

ápr25

Az egyik kedvenc üdítő italunk nem csak finom, de hasznos is!  Tudd meg hogyan!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Ezért ne nézz (annyit) romantikus filmeket

ápr23

Örök harc a két nem között, hogy az este akció vagy romantikus film menjen. Segítünk: ne romantikus. Mondjuk miért!  Tudd meg miért, olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A 10 legjobb Avicii idézet

ápr21

A világ ismét egy hatalmas, és szemtelenül fiatal tehetséget veszített el. Pozitív életszemlélete és boldog számai azonban megtáncoltatták az egész világot! Összeszedtük a 10 kedvenc idézetünket tőle legyen az vicces, vagy elgondolkodtató. Tovább az idézetekhez!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Így tanuld meg elfogadni a tested

ápr20

Megmutatjuk, hogyan érd el, hogy szeresd, amit a tükörben látsz! SPOILER: Nem, nem testmozgással és salátaevéssel. Én is önbizalmat akarok, tovább olvasom!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Védd meg kedvencedet a forróságtól - állati tippek

ápr19

A kutyád vigyáz rád, mindig, Vigyázz rá Te is! Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Harisnya - melyiket, mekkorát, hova

ápr18

Megérkezett a szoknya szezon, ami azt jelenti, egyre többet kell harisnyát felvennünk. Most összeszedtünk mindent, amire szükséged lehet! Mérettáblázatok, den-mennyiség, színprotokoll, és minden, amit a harisnyaviselésről tudni kell! Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Ízlések és pofonok - különleges vacsoraötletek

ápr17

Nem mindenki születik séfnek, az éhség pedig nagy úr! Összeszedtünk pár igazi finomságot, amiket amatőr (leginkább éhes) emberek készítettek! Aszpikos virslis pörkölt torta? Vegeta leves? Mutatjuk! Olvass tovább, szigorúan csak saját felelősségre!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A hazugság jelei - ne hagyd magad megvezetni!

ápr16

Rihanna lehet, hogy szereti, ha hazudnak neki, de mi nem...jól mondom? Tanuld meg felismerni, ha valaki hazudik neked! A testbeszéd sosem hazudik. Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Tudod a gesztikulációid mit jelentenek?

ápr09

Vannak helyzetek, amikor nem elég a mondanivalónkra odafigyelni, vissza kell fognunk azt is, hogyan gesztikulálunk. A testtartásnak fontos jelentése van a kommunikációban, tudtad? Ne vágd magad alatt a fát! Olvasd el a cikket!

Tovább »
Szerző: DD Barbi
süti beállítások módosítása