Marilyn Monroe - drogfüggőség, depresszió, öngyilkossági kísérletek

feb23

 Ha Marilyn Monroe-ra gondolunk, mindenkinek az életvidám, gyönyörű, szexi kisugárzású díva jut eszébe. De ki volt az igazi Marilyn, az álca mögött? Ismerd meg a szexszimbólumot, és a csillogás mögötti sötétséget, ami végig kísérte életén... Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Stílus kisokos: legyél trendi a minták kombinálásával!

feb20

Tévhit az, hogy két mintás ruhadarab nem illik meg egymás mellett. A megfelelő kombináció megtalálásával kinézeted stílusos és kifinomult lehet. Mutatjuk hogyan csináld! Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Állandóan fáradt vagy? Elmondjuk miért, és mit tehetsz ellene!

feb16

Ha már a kávé és az energiaital sem segít, más eszközökhöz kell nyúlni... utánajártunk miért vagy állandóan fáradt, és mit tehetsz ellene. Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Valentin-napi SOS: Ajándékötletek, ha az utolsó pillanatra hagytad

feb14

A Valentin-nap az a nap, amikor az emberek kifejezhetik mennyire sokat jelent számukra a partnerük. Ha a nagy sietségben elfelejtkeztél az ünnepről, vagy nem volt időd beszerezni a kellékeket az estéhez, segítünk: összegyűjtöttünk pár olcsó, nem túl klisés ajándékötletet, amik az utolsó pillanatban…

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Miajóababádnak: Így nevelhetsz kedves, empatikus gyermekeket a Harvard Egyetem kutatásának szakértői szerint

feb12

Szülőnek lenni az egyik legszebb mégis legnehezebb dolog a világon. Gyakran nem lehet eldönteni vajon jó-e, amit csinálsz, hiszen minden apró részlet fontos hatással van a gyermeked mentális fejlődésére. A Harvard pszichológusai vizsgálni kezdték a témát, és a kutatási eredmények megmutatták hogyan…

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A sikeresség titka: tippek hogyan maradj motivált, a legfáradtabb napokban is!

feb07

Hiába imádjuk a munkánkat, vagy szeretünk mozogni, vannak napok, esetleg hetek, amikor úgy érezzük hogy ez most valahogy nem megy... Ilyenkor érdemes közbeavatkoznod, és újra megtalálni a motivációt! Így ismét pörögni fogsz, és sokkal jobb hangulatban telhetnek a napjaid! Olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi
süti beállítások módosítása