TOP 10 fesztivál hajtrend

máj10

Itt a nyár, a napsütés és ezzel együtt lassan beköszönt a fesztiválszezon. Fogadni mernék, hogy már lecsekkoltad mikor, hol van tombolás és gondosan beírtad a naptáradba a nyár melyik hétvégéjén bulizol egy nagyot a barátnőiddel. Vagy talán tévednék? Nem hiszem... Éljen a meleg, a jó hangulat, a szuper zene és nem utolsó sorban 2018 TOP 10 fesztivál hajtrendje

festival.png

Még nem tudod milyen frizurával viríts a szelfiken? Most megmutatom neked 2018 legmenőbb fesztivál hajtrendjeit, hogy divatosan táncold végig a hétvégét. 

Az örök klasszikus

A fonott haj sosem megy ki a divatból, egyszerűen ez egy örök klasszikus, amivel nem tudsz mellélőni. Bomba jól mutat és nem csak szőke hajban. Bátran válaszd ezt a frizurát, ha kiengedett hajjal buliznál szívesen, de mégis szeretnél egy kis játékosságot belecsempészni. Sőt, ha a fonott tincset csillámmal megspékeled, igazán trendi lehetsz!

kozepenbefont.png

Pasztell szivárvány fonatok

WoW! Extra vagány, divatos és extra színes. Ne feledd a színek és csillámok évét éljük és ez a frizura egy tökéletes példa arra, hogy tudod felpezsdíteni az afro fonataidat. A mesés pasztell színek váltakozása a hajban már alapból fesztivál hangulatot idéznek, de ha be is fonod őket, maga leszel a fesztivál királynő.

szines.png

Neon frizura

Jobban csábít az egyszínű haj, de már unod a megszokott barna, szőke, fekete hajszíned? Pezsdítsd fel egy tökéletesen megválasztott neon színnel. Ezek az árnyalatok sem bírnak kivánszorogni a divatból, természetesen a színek imádóinak örömére. Ilyen hajszínnel egyik fesztiválon sem maradsz észrevétlen akár kibontott frizurát, vagy befonott, esetleg szexi copfot viselsz. Ha picit tartasz a hatalmas átalakulástól, válassz sima hajszínezőt vagy egy neon színű parókát. 

neonhaj.png

Fél-fent, fél-lent

 A Half-up, half-down frizura nagyon menő, csak hódít és hódít a sztárok, bloggerek és "instagramon élő" csajok közt. Valamiért nem is csodálkozol rajta, igaz? Bármelyik verziót nézzük, akár a sima, vagy a fonott változatot, iszonyat jól mutat. Még színes tincsekkel sem kell feldobnod a nélkül is remek választás lehet.

halfup.png

Glitter, glitter, glitter...

Csillámok még a hajadban is??? Igen!! Bármilyen frizurával indulsz el fesztiválozni, a csillámokat bele tudod csempészni. A fonott hajadba, kontyra, két copf, de akár kiengedett hajadba is szórhatsz csillámokat, majd fújd le alaposan hajlakkal, hogy a glitter szemek biztosan a helyükön maradjanak!

glitterhair.png

Egyszerűen, de nagyszerűen

Akárhogy is vesszük, a fonatokat csak imádni lehet, még így egyszerűen is kettőben megálmodva. Ráadásul ha valóban jól készíted el, akkor egész nap/éjjel tartani fog majd. Csillámosan, vagy csillám nélkül, mindenhogy tökéletesen mutat.

ketcopffonas.png

 Csak két copf

A laza csajszik frizurája... Trendi, laza és cuki. Ha úgy érzed ez még neked édes kevés, akkor nyugodtan rakhatsz csillámokat hajadra. Az elválasztásnál a fejbőrödre, és a hajadra egyaránt. Vagy ha nem kedveled a ragyogást, akkor színezd be copfjaidat, így aztán biztosan nem maradsz észrevehetetlen.

ketcopf.png

Itt is, ott is fonat...

Szeretnél lezser kibontott frizurával tombolni menni? Akkor remek választás lehet, ha hajadba itt-ott kisebb fonatot készítesz. Akár fonhatsz is bele tetszőleges színű szalagot, vagy hajszínezővel befestheted befont tincseidet, ezzel is emeled frizurád fesztiválos hangulatát.

fonatocskak.png

Pin-up stílus

Azt hitted a kendő és a pin-up stílus már rég kiment a divatból? Hm, tévedtél! Igazából nagyon szeretni való, és valamiért ad egy bizonyos lezser eleganciát megjelenésednek. Ráadásul ha kontyot készítesz magadnak, biztos lehetsz benne, hogy a hajadtól táncolás közben nem lesz meleged.

kendo.png

Laza hullámok

Pontosan, ilyen laza hajtrenddel is hódíthatsz a fesztiválokon, természetes és enyhén kócos hajjal. Ha alapból hasonló a hajad, akkor igazából csak meg kell fésülnöd és befújnod kicsit hajlakkal, majd túrj alaposan bele, hogy a kócosságot megadd neki.

kibontottfrizura.png

Na melyiket választod idén nyáron? Ne feledd, a virágos pántok már kimentek a divatból! A színek, glitterek, csillagok hódítanak 2018-ban. Ha a frizurád már meg van, de nem tudod milyen sminkkel indulj útnak, ne aggódj, hamarosan egy fesztivál sminkes cikkel jelentkezem, hogy biztosan megtaláld az igazit!

Képek forrás: pinterest.com

 

Szerző: Margita.M

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6713903918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása