A Disney hercegnőknek is van anyukájuk. Vajon milyenek lehetnek?

máj29

Gondolkoztál már azon, hogy hogyan viselkednek a leghíresebb hercegnők mamái? Itt van pár kulissza fotó, amelyből kiderülnek! Kattints tovább és tudd meg!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Te is megszabadulnál örökre a szőrtől? Itt a megoldás!

máj26

Eleged van az állandó borotválkozásból? Állandóan megvágod magad? A gyanta után napokig ragadsz? Bárhogy próbálkozol sosem tűnik el teljesen a szőr? Ezt a megoldást Neked találták ki! Próbáld ki, és köszönj el örökre a problémás szőrtelenítésektől! Olvasd el a cikket a megoldásért!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Mi lenne ha az emberek és a macskák helyet cserélnének? A következő képregényekből kiderül!

máj25

A cicák hatalmas helyet töltenek el mindannyiunk szívében, de néha nem érjük mit-miért csinálnak. Ezekben a vicces képregényekben amelyet Caitlin Major készített helyet cseréltek az emberek és a macskák.   A képekért kattints tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A legjobb tippek kajálós randikhoz!

máj24

Az egyik legklasszikusabb randi ötlet a romantikus, gyertyafényes vacsora. Nem csak első randira tökéletes, bármilyen alkalomra nagyon jó ötlet, például születésnap ünneplésre, évfordulóra, lánykérésre. Egy régóta tartó kapcsolatban is fontos az együtt töltött idő, ezért összeszedtük Neked a legjobb…

Tovább »
Szerző: DD Barbi

Pörgesd fel a hétvégéket!

máj18

A tél hidege után bizony hajlamosak vagyunk a kanapén ragadni, de ha nem elég a meleg nyári nap ahhoz, hogy kicsalogasson kuckódból, olvasd el ezt az 4 izgalmas, nem mindennapi kikapcsolódási lehetőséget, és garantáltan megjön a kedved a csatangoláshoz! A tippekért olvass tovább!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

A nagy fogyás - 7 tipp, ha nem akarnak leszaladni azok a fránya pluszkilók

máj10

Betartod a diétád, elmész edzeni, mozogsz, és mégsem mennek le a kilók? Segítünk! Olvasd el ezeket a ritkán hallott tippeket! Katt ide!

Tovább »
Szerző: DD Barbi

3 étel, ami helyrebillenti a hormonokat

máj04

Azt mondják, az vagy amit megeszel. Persze nem szó szerint, de általában jobban vagy rosszabbul érezzük magunkat attól függően, hogy milyen ételeket viszünk be a szervezetünkbe, amelyek még a hormonjainkra is hatással vannak. Rendetlenkednek a hormonjaid? Íme 3 természetes alapanyag, amivel…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Erről árulkodik az autód rendszáma a számmisztika szerint

máj03

Azt mondják az okosok, hogy minden, ami körülvesz bennünket rezgés, fény és energia, hogy a fizikai világ csak illúzió és csak a képzeletünk teremt mindent. Röviden, tömören és lesarkítva. A számmisztika szerint a fizikai világban minden tárgyat a méretével, a formájával, a helyével és az idejével…

Tovább »
Szerző: DDEszter
süti beállítások módosítása