A csoki, ami még a bőrödnek is jót tehet

ápr27

Sokmindent hallottunk már a csokiról, például, hogy serkenti a memóriát, okosabb leszel tőle, vagy megnyugtat, most azonban itt a csoki, ami még a bőrnek is jót tehet! Eddig a magas kalóriatartalom mellett sokakat az is visszatartott a csokievéstől, hogy az édesség többnyire pattanásos bőrt…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Karamellizált kalács, forró eperrel, krémsajttal - Széll Tamástól - videóval!

ápr26

Egy igazi ínyencséget hoztunk édesszájúaknak, Széll Tamástól, ha még nincs meg a desszert délutánra, vagy egy jó baráti összeröffenésre!  Nézd meg, olvasd el, csináld meg!

Tovább »
Szerző: DDEszter

7 bőrápoló trükk modellektől - tanulj profiktól!

ápr25

Rengeteg szépségápolási tanács és trükk kering ma már a neten és az éterben, most azonban modellek osztották meg kedvenc bőrápolási praktikájukat!  Olvasd el!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Striák, megereszkedett pocak - Disney-hercegnők szülés után

ápr25

A Disney hercegnőket már ezerféleképpen elképzelték és lerajzolták, megálmodták, most ismét készült egy remek képsorozat, hogy milyenek lennének a szülés után.  Érdekel Ariel megereszkedett pocakkal, striákkal? Nézd meg!

Tovább »
Szerző: DDEszter

Megérkezett 2017 legújabb köröm trendje: itt a hableány manikűr!

ápr25

Ki ne szeretné a nyarat, a víz-és tengerpartot és mindent, ami ehhez kapcsolódik? Lassacskán végre kifeküdhetünk majd a partra napozni, csobbanhatunk a vízben, de addig is fokozhatjuk a nyári hangulatot egy igazán sellős manikűrrel. Nézd meg 2017 legújabb, legcsajosabb köröm trendjét! 

Tovább »
Szerző: DDEszter

Kristálygyógyászat - női panaszokra

ápr24

Mivel mindig az egyensúlyt keressük, így az egyensúlyra törekszik a kristályokkal történő gyógyító erő is – gondoljunk csak a folyadék háztartásunkra vagy az ásványi anyagok szervezeten belüli eloszlására- ez mind összefügg egymással, de a cél mindig a harmónia megteremtése. A kristályterápia…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Mellnagyobbítás otthon? IGEN!

ápr24

Ha követed a beauty-trendeket, akkor már biztos hallottál a testkontúrozásról, de ami ennél sokkal menőbb most, az a dekoltázskontúr. S hogy mégis mi a jó ebben? Hidd el, van létjogosultsága ennek az új őrületnek. Olvasd el mi is ez! 

Tovább »
Szerző: DDEszter

Ezért alszunk kevesebbet, ahogy öregszünk

ápr21

Talán ahogy idősödsz és még dolgozol is, Neked is feltűnt, hogy vagy egyre kevesebbet alszol, vagy sokszor egyáltalán nem is tudsz. Ismerős? Te is feltetted már magadban a költői kérdést, hogy vajon miért?  Egy angol professzor legújabb kutatásában felfedte a titkot. Ha Téged is érdekel, miért…

Tovább »
Szerző: DDEszter

Ilyenek lennének a Disney-hercegnők realisztikusabb külsővel

ápr20

A Disney-hercegnőket már sokféle módon elképzelték – most a hagyományos stílushoz képest realisztikusabb módon rajzolta újra őket Isabelle Staub, pennsylvaniai rajzoló.  Csekkold a csodás rajzokat a cikkben!

Tovább »
Szerző: DDEszter
süti beállítások módosítása