Ne a szemetesbe dobd, hanem hozd el Nekünk! :)

nov17

További részletekért kattints!
adomany_fb_poszt-3.png

A karácsony tényleg a szeretet ünnepe lenne?

Ha a karácsonyra gondolunk általában a gazdag ünnepi asztal, a hatalmas karácsonyfa és a sok ajándék jut az eszünkbe. Ez még így is a jobbik eset, az még rosszabb, ha az állandó sorbaállás, az év végi csőd és a "basszus, mit vegyek neki?" gondolatok suhannak át az agyunkon, ha a szeretet ünnepére gondolunk. Persze, ha valaki megkérdezi, mit mond nekünk ez az ünnep, azt mondjuk, hogy a család, meg a szeretet, meg az önzetlenség, meg ilyenek...Persze kivétel mindig van, és biztosan a kivétel fogja olvasni ezt!

Vannak családok, akiknek tényleg csak ennyiük van. Nem stresszelnek az ünnepi bevásárláson, mert nem engedhetik meg maguknak. Nincs veszekedés éppen milyen színben tündököljön a fa, mert azok a díszek lesznek idén is feltéve, amit tavaly készítettek a gyerekek. És így is boldogok. Együtt vannak és ez a lényeg. Ez a legfontosabb.

Nem vagyok a hatalmas karácsonyfák és az ünnepi asztal ellen. Nem mondom, hogy az a titka a boldogságnak, és a nyugalomnak, hogy innentől kezdve remeteként élünk anyagi javak és pénz nélkül. Nem mondom, hogy baj, ha valaki megteheti azt, hogy mesébe illő karácsonyt varázsoljon a családjának.

Ha azonban lehetősége van segíteni, érdemes a karácsony valódi lényegén elgondolkozni. Ha tudunk egy kicsivel is segíteni, miért ne tennénk ezt meg a szeretet ünnepén?

Ők nem kérnek, mi mégis adni szeretnénk

Akinek van gyermeke biztosan tudja, hogy Ő a legfontosabb. Hogy boldog legyen, kiegyensúlyozott, hogy ne bántsa senki, és hogy jobb élete legyen, mint nekünk volt. Minden esetben. Vannak olyan szülők, akik látják a gyermekük szemében a vágyakozást, apróbb dolgokra, és a szívük szakad meg, hogy nem tudják megadni életük értelmének.

Nekik szeretnénk most adni. A gyermekeknek. És a szülőknek. Hiszen egy szülőnek semmi sem fontosabb a gyermeke boldogságánál.

Mi, a cég dolgozói összegyűjtöttünk minden olyan játékot és ruhaneműt, amit egy rászoruló kisgyermek boldogan pillantana meg a karácsonyfa alatt. Olyan dolgokról van szó, ami előbb-utóbb valószínűleg úgyis a szemetesben végezte volna. Így azonban mosolyt jelenthet egy ártatlan kis embernek!

Adj, hogy adhassunk - a számodra értékét vesztett játékok most egy kis család boldogságát jelenthetik!

Ha Te is szeretnél csatlakozni hozzánk, és szeretnél hozzájárulni egy rászoruló család boldogságához, itt az alkalom!

Pár ötlet, amit szívesen fogadnának a picúrok:

• Lego, építőjáték
• Babák vagy plüss figurák
• Playmobil emberkék és tartozékok
• Játékautók, modellvasút
• Kirakó
• Kertben használatos játékok
• Társasjáték
• Mesekönyv
Vagy bármi egyéb, amit számotokra már értékét vesztette, de más nagyon örülne neki.

Magyarországon három helyen is várjuk az adományokat sok-sok szeretettel, amiket eljuttatunk szépen becsomagolva olyan gyermekekhez, akik mindennél jobban fognak örülni neki!

- 2364 Ócsa, Bem József utca 6. - Diamond Deal székhely
- 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. – Diamond Deal Ügyfélszolgálat
- 3530 Miskolc, Vörösmarty utca 33. fsz. 2-3. – Diamond Deal Iroda

Karácsony, Teddy, Medve, Kitömött Állat, Puha Játék

Bármi kérdésed van az adománygyűjtéssel kapcsolatban, vedd fel az ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, ahol a kedves, segítőkész kolleganőnk készséggel válaszol minden kérdésedre! Elérhetőségeink:

Telefonon a +36-46/786-840-es számon, vagy írj az jotekonysag@diamonddeal.hu e-mail címre.

Mindenkinek kellemes, nyugodt készülődést kívánunk az év legmesésebb ünnepére! Szeressétek egymást!

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2713292959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása