Nem tervezel estére alvást? 5 történet a péntek 13-al kapcsolatban, amitől tuti libabőrös leszel!

okt13

A péntek 13 már az idők kezdete óta valamilyen mágikus hatalommal bír. Valakinek szerencsétlenséget, másoknak szerencsét hoz, de az biztos, hogy valahogy másabb, mint egy átlagos nap. Hogy ezt bebizonyítsuk, összeszedtünk Nektek pár libabőrt keltő történetet!

moonlight-1226253_640.jpg

Olvass tovább és borzongj!

1.) Taylor Swift és a péntek 13

A gyönyörű pophercegnő december 13-án született, 1989-ben. Ez pont egy pénteki napon történt. Szintén péntek 13-án töltötte a 13. életévét. Ez még nem minden! Az első albuma 13 hét alatt lett aranylemez, az első listavezető számának pedig 13 másodperces intrója van. 

Ez még mindig nem minden! Egy interjújában azt is elmondta a sztár, hogy minden egyes alkalommal, amikor valamilyen díjat nyert, a 13 sorban, a 13. széken, a 13. részlegben foglalt helyet, vagy az "M" betűsben. Az "M" betű az angol ábécé 13. betűje. Véletlen lenne?

2.) Még az aszteroidák is érzik

A NASA sokáig tartott attól, hogy a 99942 Apophis nevű aszteroida 2029-ben egy péntek 13-i napon be fog csapódni bolygónkba. Azóta hál' istennek pontosították a számításaikat, ami alapján arra jutottak, hogy becsapódni ugyan nem fog, azonban olyan közel kerül hozzánk, hogy Európában szabad szemmel is láthatjuk majd. Legalábbis ebben reménykedünk!

3.) A szerencsés (vagy szerencsétlen?) angol kisfiú

Mindenekelőtt tisztázzuk le azt, hogy annak az esélye, hogy beléd csap a villám 1 a 3.000-hez. 2010. augusztus 13-án pénteken egy 13 éves fiú azonban pórul járt, de ez még nem minden. A 13 éves fiú augusztus 13-án pénteken, 13 óra 13 perckor csapta meg a villám. Szerencsére túlélte, és hamar hívtak hozzá segítséget. Az biztos, hogy neki van az egyik legjobb sztorija, amit mesélhet!

4.) Tupac Shakur halála

Tupac a világ egyik legismertebb és legelismertebb rapperje volt. Egészen addig, amíg 1996. szeptember 13-án egy ismeretlen elkövető le nem lőtte, ezzel a tehetséges férfi halálát okozva. Az emberek szerint ez az egyik legrosszabb dolog, ami péntek 13-án történt.

5.) Valakinek tényleg atomszerencsétlen ez a nap

Az átlag embereknek egy csodás, verőfényes nap volt 1979 július 13-a. Nem így Bob Renphrey-nek. Egy nap alatt átsétált egy üvegajtón, kirúgták, beleesett egy folyóba, sőt, még a feleségét is kórházba juttatta. Szegény csak a kutyával akart játszani, de balul sült el. 1998-ban halt meg, a temetése pedig éppen péntek 13-ára esett. Véletlen egybeesés lenne?

   gif scared scary fear GIF

Nem volt elég a borzongásból? Látogass el weboldalunkra, és válogass a rémisztőbbnél rémisztőbb kedvezményeink között!

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr2112966683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása