Selfie kisokos - ahogy a modellek csinálják

sze20

Csinálsz magadról 50 képet, de egyik sem az igazi? Órákig tart kiválasztani a tökéletes pózt? Olvasd el a selfie kisokost és kerüld ki a szarvashibákat!selfie-465563_1280.jpg

A tippekért kattints!

1.) A fények játéka

A fény a legfontosabb, ha selfie-ről van szó. Nem is akármilyen fényről van szó, hiszen a fényképezéshez a természetes fény a legideálisabb. Kerüld a lámpa fényeket! Ahelyett, hogy a számítógép vagy egy lámpa előtt fotóznád magad állj az ablakhoz. A legjobb persze az, ha ki tudsz menni a szabadba. Az fény ilyen helyzetben a legjobb ingyenes smink, hiszen eltünteti a fekete karikákat a szem alól. Ha plusz hatást szeretnél, tegyél az állad alá egy fehér papírdarabot, ami odairányítja az arcodra a fényt.

2.) Vigyázz az árnyékokkal

Ha a fény kedvezőtlen helyzetbe jön, teljesen elronthatja a képedet. Olyan optikai illúziót kelthet, hogy nagy az orrod, hatalmas karikák vannak a szemed alatt vagy nagy a tokád. Ez nem történik meg, ha figyelsz arra, honnan jön a fény, és merre tartanak az árnyékok. Az árnyékok akkor a legideálisabbak a fotózáshoz, ha a nap épp fel, vagy le megy, a nap többi szakában érdemes a fény felé nézve fotózkodnod!

3.) Ne vicsoríts!

A képeken látszik, hogyha erőlteted azt a mosolyt. Legyél természetes, és akkor minden selfie-d elbűvölő lesz! Ha nem érzed, hogy kedved lenne hozzá, inkább válassz már arckifejezést. A hatást tovább fokozhatod, ha megtanulsz mosolyogni a szemeddel! Aki látta a Toppmodell leszek-et, az tudja miről van szó!

4.) Sok képet csinálj...tényleg! Sokat!

Kyle Jenner egyik tanácsa a fiatal hölgyeknek az, hogy rengeteg képet csináljanak magukról, ha selfie-ről van szó! Állítása szerint egy ilyen önfotózás alkalmával körülbelül 500 képet lő magáról, ebből választja ki a legjobbat. Egy kicsivel minden kép más lesz, így kiválaszthatod melyiken tetszel a legjobban magadnak.

A másik tipp az az, hogy készíts magadról pózolás közben egy 1-2 perces videót, amit meg tudsz állítani minden képkockánál. Így rengeteg közül válogathatsz!

5.) Vigyázz a háttérre!

Nagyon elkeserítő tud lenni, ha későn szembesülünk azzal mi is állt mögöttünk a fotózás idején. Tartsunk rendet, és vigyázzunk a fotó-bomber-ekkel!

6.) Nem kell 3 filter!

Kiválasztottad a tökéletes képet és elkezded szerkesztgetni. Sajnos hajlamosak vagyunk túlzásokba esni, és olyan filtereket használni, amik elrontják a kép minőségét, meg úgy egyben az egészet. Ne vidd túlzásba a szerkesztést, használj természetes filtereket!

 selfie pose asian history month asian heritage month sarah burke GIF

Unod már magad fényképezését? Szeretnél valami igazán szexit? 

 fotoka.jpg

 Válaszd profi műtermi vagy szabadtéri fotózásaink egyikét elképesztő kedvezménnyel! Kattints a képre!

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről! 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7712880808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása