Hogyan legyél kislányból nő - a pasik szerint!

sze05

Bár mi nők, örök anyáskodásra vagyunk ítéltetve, hiszen a fiúk nagy gyerekek - tisztelet a kivételnek. Számukra azonban nagyon illúzióromboló tud lenni, ha nem egy igazi nő van mellettük. Összeszedtünk 10 dolgot, ami azt mutatja, hogy még kislány vagy, nem nő. Te az vagy? 

shutterstock_81759310kicds.jpg

Kattints és tudd meg!

1.) Függőség

Egy kislánynak mindig kell valaki, aki igazgatja az útját. A nő tudja, mi a jó neki, és tudja mit miért csinál, nem szorul rá arra, hogy állandóan legyen mellette valaki, aki fogja a kezét. 

2.) Határok

Egy nőnek ismernie kell a saját határait. Tudja hány pohár pezsgőtől fog kocsonyássá válni a lába, tudja, mikor kell abbahagyni a beszédet. Ha nem ismered a korlátaid, még kislány vagy!

 fail fall drunk twerking table GIF

3.) Tisztelet!

Egy nőnek van önbecsülése, és tiszteli önmagát. Ha még hajkurászod mások figyelmét, szükséged van az állandó dicséretre, és bármire hajlandó vagy, ha tetszik Neked valaki, akkor még kislány vagy.

4.) Szociális média

Egy kislány állandóan a telefonján függ. Egy nő tudja, hogy az igazán izgalmas és fontos dolgok nem virtuálisan zajlanak!

Yevbel reaction happy facebook like GIF

5.) Tanulni akarás

Egy kislány azt hiszi, ő már mindent tud és senki nem tud neki újat mutatni. Egy hölgy tudja, hogy sírig tanul az ember, és nyitott mások tanácsaira és bölcsességére!

6.) Fontossági sorrend

Egy lány szeretne találkozni a párja szüleivel - nyilván. Egy hölgy viszont tudja, hogy aki fontos a párjának, az neki is az.

7.) Hasznos időtöltés

Egy kislány nem tudja beosztani az idejét, és hasznosan tölteni. Egy nő tudja, hogy legyen produktív percek alatt!

 women feminism female muscles strong GIF

8.) Titoktartás

Egy kislánynak izgalom, ha kibeszélheti a kapott titkot a barátnőivel. Egy nő tudja, milyen az igazi tisztelet és bizalom, ezért soha nem szúrna hátba senkit azzal, hogy elfecsegi a bizalmasan kapott információt.

9.) Szerénység

Egy nő tudja, hogy a meztelenség nem minden. Egy nő nem küld melltartós képeket, és nem tesz ki provokatív tartalmat. Egy kislány még úgy gondolja, ez normális.

10.) Kapcsolatokhoz való hozzáállás

Egy kislány nem veszi komolyan a kapcsolatát. Egy igazi nő azonban a párja mellett áll, támogatja és szereti a párját. Együtt csiszolják, építik egymást.

 Sony Music Colombia love couple amor relationship GIF

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről! 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4112802438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása