7 katasztofális páros - a horoszkópotok szerint

sze04

Ti vajon összeilletek a pároddal a csillagjegyetek alapján? Azt most nem fogjuk megtudni, ha nem, az viszont kiderül a cikkből!
couple-2206294_960_720.jpg

Kattints!

1.) Kos és Rák

A kos jegyeiben születettek nagyon szabadok és lázadóak, ami a rákokról nem mondható el. Mivel ennyire ellentmondó személyiségű párosról van szó, a kapcsolat katasztrofális lesz! Mivel más oldalról látják a világot, ez állandó nézeteltéréseket, veszekedéseket szül. Nem értik meg egymást.

2.) Oroszlán és Bika

Mind a két csillagjegy szülötte rengeteg dolgot vár el a párjától. Az, hogy ennyire hasonló a természetük, az nem jelenti azt, hogy a kapcsolatuk kiegyensúlyozott lesz. Érzelmileg annyira megviselő ez a helyzet, hogy nagyon nehéz elviselni (mindenkinek).

3.) Mérleg és Halak

Annyira különböző emberek, hogy nem tudnak meglenni egymás mellett. A kapcsolatok az elején izzó és izgalmas, aztán egyre csak jönnek a problémák, és egyre nehezebben fogják kibírni egymást.

4.) Ikrek és Skorpió

Mind a két jegy szülöttei híresek a munkamániájukról. Emiatt elhanyagolják egymást. Hiába szeretnék a kapcsolatukat, és hiába próbálnak küzdeni érte, a személyiségük miatt egyszerűen nem jön össze.

5.) Nyilas és Bak

Elég, ha azt vesszük figyelembe, hogy az egyik csillagkép egy nyilas, a másik pedig egy állat. Sehogy sem jön össze, nem igaz? Nagyon nehéz szeretni a párodat, hogyha egy vadász vagy, ő pedig a préda. Ezek mellett még a kémiával is gondok lehetnek a kapcsolatban, ez pedig megcsalásokhoz vezet.

6.) Vízöntő és Szűz

Az egyik leginkább össze nem illő páros. Teljesen különböznek. Másak az álmaik, más dolgokat szeretnek vagy nem szeretnek, más a jövőképük is.

7.) Kos és Skorpió

Olyanok, mint a tűz és a víz. A makacs természetük miatt nem tudják egymást elviselni. Mindegyikük hajtja a saját igazát, és nem képesek egymással kompromisszumot kötni, ezért a kapcsolatuk halálra van ítélve.

 Ne feledjétek, a kivétel erősíti a szabályt! :)Cam'ron couple yell argue cam'ron GIF

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről! 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr4512802534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása