Milyen barátnő vagy a horoszkópod szerint? Most megtudhatod!

aug28

A csillagainkban nem csak a hiba, hanem az igazság is benne van! Tudni szeretnéd a párod mit érezhet, ha vele vagy? Derítsd ki!zdiac.jpg

Kattints!

1.) KOS

A kos lányok általában kalandvágyóak. Aktívak és egyszerűen nem ismernek félelmet! Néha azonban hajlamosak kiakadni a legkisebb dolgokon is. Ilyenkor aztán elég logikátlanul gondolkozhatnak, és számodra logikátlan összefüggéseket hozhatnak. Ilyenkor türelmesnek kell lenni velük, hiszen ha a méreg elszáll, ugyanolyan logikusan és racionálisan tudnak gondolkodni.

Ha kapcsolatról van szó, nem esnek azon nyomban szerelembe a partnerükkel, inkább kis lépésekben haladnak. Ha azonban valakit megszeretnek, az erős és törhetetlen! 

2.) BIKA

Ezeket a lányok nagyon nehezen nyílnak meg. Annak a fiúnak, aki ilyen nővel köti össze az életté hosszú perceket kell eltöltenie azzal, hogy kitalálja mi zajlik a szerelme fejében. Nagyon nehezen mondják el mi jár a fejükben, és nehezen mutatják ki hogyan is éreznek valójában. Egy megértő, türelmes partnerrel azonban ez megváltozhat!

Ez persze nem azt jelenti, hogy otthon ülnek szőrős zokniban, és fagyit esznek. Viccesek és szeretnek szórakozni is! Hisznek abban, hogy amit gondolnak, azt nem osztják meg bármilyen jöttment emberrel, hanem csak azzal a párral, akiben mérhetetlenül megbíznak. 

3.) IKREK

Ezek a lányok nagyon szenvedélyesek, ha kapcsolatról van szó! Talán a partnerének túl érzékenynek is tűnhetnek néha, de most komolyan... melyik lány nem érzékeny egy komoly kapcsolatban? 

Akinek Ikrek jegyű barátnője van, gyakran keveredhet romantikus szituációkba, vagy kaphat romantikus ajándékokat. Ha valaki olyan komoly kapcsolatra vágyik, amiben nincs ekkora szerepe a romantikának és az érzéseknek, valószínűleg rossz választás Ikrek jegyű hölgyet választani.

4.) RÁK

Az ilyen jegyű lányok támogatóak, gondoskodóak és elképesztően szeretőek. Akár azt is mondhatjuk, hogyha sikerül egy Rák jegyű hölgyet rabul ejteni, egy életre elkötelezted magad, hiszen megszokod a jó világot. Nagyon fontos nekik, hogy a partnerük boldogok legyenek a kapcsolatban és mindent megkapjanak, amit csak szeretnének. 

5.) OROSZLÁN

Ezek a hölgyek hajlamosak rengeteget törődni a kinézetükkel, ami sok fiúnak kicsit hivalkodó lehet. Szeretnek tetszeni maguknak, mert ez teszi őket boldoggá. A környezetükben ezért is van erőteljes kisugárzásuk! Egy oroszlán lány mellett Te is boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzed magad. Ezért is van az, hogy a fiú, akinek Oroszlán jegyű barátnője van, maga is boldogabb. Mindig figyelnek arra, hogy ne unatkozzon mellettük a párjuk, és mindig tele vannak meglepetésekkel. Mellettük tuti nem fogsz unatkozni!

6.) SZŰZ

A Szűz jegyű lányok nagyon stabil barátnők, ha párkapcsolatról van szó. Bármilyen probléma is éri az életben a párját, mindig biztos támasza lesz. Még ha nagyon súlyos egészségügyi problémákról is van szó, a Szűz jegyű barátnő nagyon nehezen tud elszakadni a párjától. Nagyon érettek és gyakorlatiasak, inkább hallgatnak az agyukra, mint az érzelmeikre. A Szűz jegyű lány lehet az a barátnő, aki egy párkapcsolatban bármilyen problémát meg tud oldani. Ha megoldani nem is sikerül neki, de az biztos, hogy megpróbálja, és segít a helyzeten.

7.) MÉRLEG

A motorja a kapcsolatnak! Mindig tele van energiával, és mindig igyekszik életben tartani a kapcsolatot. Ezeknek a lányoknak aztán nem semmi a beszélőkéjük. Minden embert szeretnek, akiket eléjük fúj a szél, mindenkivel kedvesek és  segítőkészek. Nagyon jók abban, hogy másokat motiváljanak, segítségével pedig a párjának is sokkal nagyobb céljai lehetnek az életben!

8.) SKORPIÓ

Az ilyen jegyű hölgyek nagyon bátrak, de arra is igényük van, hogy egyedül legyenek néha. A Skorpió jegyű barátnők nagyon hevesek, érzékenyek és magabiztosak! A Skorpió lányok szerint a kapcsolatban a szexualitás a legfontosabb. Az, hogy fizikailag is kimutassa a szerelmét. Annak a férfinak, akinek nagyon fontos a szex a kapcsolatban, tökéletes párja lehet a Skorpió lány!

9.) NYILAS

A Nyilasok igazi mókamesterek! Nem csak azért, mert tök jó favicceket mesélnek, és mert ők ismerik a legjobb mémeket, de nagyon jóízűen, hosszasan, és akár sírva nevetnek! Bármilyen szituból viccet tudnak csinálni - persze a jó értelemben. Hogyha egy férfi igazán jól szeretné érezni magát, és rengeteget szeretne nevetni egy kapcsolatban, járj Nyilas jegyű lánnyal! Ami a legjobb bennük, hogy akkor is megfognak tudni nevettetni, amikor a legszörnyűbben érzed magad. 

Annak a férfinak, aki szereti néha komolyra venni a figurát nem ajánlott Nyilas jegyű hölggyel randizni, mert rossz ajtón kopogtatnak!

10.) BAK

Ők eléggé régimódiak és óvatosak. Néha nagyon ridegnek és komolynak tűnhetnek, máskor azonban ők mesélik a legjobb vicceket egy buliban! Ha kapcsolatról van szó nagyon szenvedélyesek, és elképesztő tanácsokat osztogatnak! Az egyik legjobb tulajdonságuk a kapcsolatban, hogy képesek motiválni a partnerüket, és ezzel még érettebbé tenni.

Azért gondolják, hogy óvatosak, mert nem szívesen szivárogtatnak ki mindenkinek minden apró információt a kapcsolatukról. Az a férfi, aki ugyan ezt a mentalitást vallja, nagyon boldog és kiegyensúlyozott lesz egy Bak nővel. 

11.) VÍZÖNTŐ

A Vízöntő lányoknak, szinte köztudott a karizmája. Ez a karizma segít nekik abban, hogy bárkivel elhitessenek bármit! Néhányan azt hiszik, hogy ez egy negatív dolog, mert ezt a tulajdonságokat befolyásolásra is használhatják. Emellett nagyon jó csapatjátékosok, akikkel nagyon jól jársz, hiszen nem csak szépek, de okosak is! Elképesztően hűségesek, ezért amíg csak lehet a szerelmükkel maradnak. 

12.) HALAK

Régimódiak - de a jó értelemben. A viselkedésük, a gondolkodásmódjuk olyan, mint a nőké a múltból. Nagyon érettek, és egyben egy kicsit óvatosak is. Titokzatosak, és óvatosan osztják meg az érzelmeiket és a gondolataikat. Szeretnek nyugodt maradni a legtöbb szituációban. Hogy miért szeretik a férfiak a Halak jegyű nőket? Mert ők a legjobbak, ha kompromisszumokról van szó! 

 

Rád igazak a leírtak? :)

 art trippy space psychedelic rainbow GIF

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről! 

 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr912785842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása