Ha ezeket a dolgokat csinálja a fiúd, azonnal menj hozzá!

aug25

Előtte azért várd meg, amíg megkér. Álomfiút nagyon nehéz találni, de ha olyan barátod van, amit illusztráltunk a "szeret" szó alatt, ne engedd el! 
borito.jpg

Kattints!

A kapcsolat a való életben bonyolultabb, mint ahogyan azt a romantikus filmekben láthatjuk. Mind a két főtől folyamatos odafigyelést és kompromisszumot igényel, azonban vannak dolgok, amik zsigerből jönnek, ha szerelmesek leszünk.

1.) Megtartja az ígéreteit

Az, aki szeret téged gondoskodik rólad, és figyel rád. Az üres ígéretek pont azt jelzik, hogy nincsenek mély érzések. Annak, akit szeretünk nem hazudunk, és nem csapjuk be. Ha betartja az ígéreteit és sosem hagy toppon, ez a fiú imád Téged!

1_30.jpg

2.) Tiszteli a családod és a barátaid

Az, aki szeret téged, tiszteletben tartja azt, akiket Te is szeretsz. Szeretne része lenni az életednek, és elfogadja azokat, akik Veled "egy csomagban" érkeznek. Persze, nem arról van szó, hogy legjobb barátoknak kell lennie az ismerőseiddel. Ha tiszteletben tartja a családod, megértő és kedves Velük bármilyen is, akkor biztosan szeret.

2_23.jpg

3.) Nem féltékenykedik, hanem büszke milyen gyönyörű barátnője van!

A féltékenység természetes egy kapcsolatban - ez bizonyos határig. Egy idő után a féktelen féltékenység nagyon zavaró tud lenni, ez pedig már nem összeköthető azzal, ha valaki nagyon szeret. A birtoklási vágy és a szeretet ugyanis két teljesen más dolog. Nem egészséges, ha valaki kalitkában akar tartani, akkor sem, ha az aranyból van! Ha szeret téged büszkén megmutatja milyen csodálatos nő van mellette, és jól esik neki, ha mások is megdicsérnek.

3_18.jpg

4.) Jobban szereti veled tölteni az idejét, mint állandóan a haverjaival lógni

A szerelem az elején szenvedélyes, és nagyon szikrázó. Ilyenkor természetes, ha éjjel-nappal együtt akartok lenni. Egy idő után azonban ez a szenvedély (általában) alábbhagy. Ettől függetlenül kell, hogy mind a kettőtöknek legyen igénye arra, hogy egymással legyetek, nevessetek, beszélgessetek, vagy csak simán tévézzetek együtt. Ha állandóan a haverjaival lóg, az azt jelenti, hogy Veled nem érzi olyan jól magát, és nem hiányzol neki, ha csak a barátaira van igénye. Persze, nyilván kell a barátaival is lennie. Az egészséges az, ha fenntartja az egyensúlyt!

4_18.jpg

5.) Ha szükséged van rá, meghallgat

A kapcsolat alapja, hogy két ember társ lesz az életben. A társak megosztják egymással a boldog, és a szomorú pillanataikat is. Az, aki szeret, nem akarja azt látni hogy boldogtalan és szomorú vagy, és azonnal ott van, hogy megvigasztaljon vagy felvidítson. Ha nem foglalkozik az érzéseiddel az feltehetően azért van, mert nem szeret. 

5_14.jpg

6.) Megbeszéli veled, mielőtt fontos döntést hozna

Ha abszolút nem kéri ki a véleményed, és nem is érdekli az álláspontod nem tart társnak. Egy kapcsolatban, ha két ember szereti egymást egyértelműen közösen hoznak döntéseket. Ha ezekről kikéri a véleményedet, és szépen megbeszélitek mi lenne számotokra a legjobb opció, igazi társnak tekint!

6_12.jpg

7.) Elfogadja a hibáidat

Természetesen senki sem tökéletes. Lányok, ez nem azt jelenti, hogy korlátlanul lehet hisztizni, vagy bántani a másikat. Ahogyan a fiúkban is van olyan dolog, ami idegesít minket (és ezt szeretjük felhozni és boncolgatni neki), nyilván neki is lehetnek. Egy kapcsolatban ezeket a hibákat kölcsönösen szeretjük és elfogadjuk a másikban. Azért ha van olyan dolog, amiről tudjuk, hogy idegesíti a párunkat, legyünk empatikusak, és próbáljunk meg megszabadulni tőle.

7_13.jpg

8.) Együtt tervezi a jövőtöket

A jövőről alkotott képetek nagyon sokat elmond a kapcsolatról. Ha valaki szeret, és veled képzeli el az életét, egyértelmű, hogy szerepelsz a hosszútávú terveiben is. Ha egyedül tervezi el a jövőjét, az azt jelenti, hogy tudja, hogy hosszan nem leszel a része annak.

8_15.jpg

9.) Mindenben támogat, ami boldoggá tesz

Ha szeretünk valakit fontos, hogy boldognak lássuk. Ha valamitől jókedvű lesz, vagy valamit szeretne elérni, bármi is az, támogatnunk kell. 

9_12.jpg

10.) Teljesíti az álmaid

Na nem arról van szó, hogy Párizsba, magánrepülővel, pezsgővel. Itt elég, ha kicsiben gondolkozunk. Ha szeretnél valahova eljutni, van olyan elfoglaltság, amit kipróbálnál, vagy egy tárgy amit szeretnél, akkor azt megjegyzi, és próbálja teljesíteni, lehetőségeihez képest. Ez abszolút nem az anyagiaktól függ (amit a fiúk gyakran nem értenek meg). Vegyünk egy egyszerű példát: nagyon szeretnél eljutni Londonba, de egyelőre nincs meg hozzá az anyagi alap. Ilyenkor szervezhet tea délutánokat, amikor tejjel isszátok a teát sütivel, vagy vehet Neked zászlós párnát is. A lényeg az, hogy figyel rád, és szeretne boldognak látni.

10_10.jpg

11.) Emlékszik a kis dolgokra veled kapcsolatban

Ha figyel rád, és érdekli amit mondasz, megjegyzi az apró dolgokat Veled kapcsolatban. Ezzel azonban óvatos lennék: a fiúknak nem olyan memóriánk van, mint nekünk, és nem úgy gondolkoznak, mint mi. Ne várjuk azt például, hogyha rámutatunk októberben egy karkötőre hogy "Ó, de szép, de jó lenne!" ne várjuk, hogy karácsonykor ez lesz a fa alatt. Sőt, még akkor sem, ha állandóan arról beszélünk, elküldjük a barátnőnknek és megmutatjuk a párunknak neki is mennyire tetszett, vagy kiírod a homlokodra. Nem értik a célzásokat.

11_5.jpg

Ne felejtsük el, hogy egy kapcsolat mindig adok-kapok, és soha ne várjunk el olyat a párunktól, amit mi nem akarunk vagy tudunk teljesíteni. 

 HULU abc couple hulu high five GIF

Szeressétek egymást! :)

Likeolj minket facebookon, hogy tuti ne maradj le semmiről! 

Szerző: DD Barbi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr7812778136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása