Ételek, amiktől villámgyorsan megnő a hajad

dec18

Rengeteg vitamint szedsz és úgy gondolod, hogy eleget fogyasztasz is belőlük, de valamiért mégsem akar nőni a hajad? Ráadásul még töredezik is és unod már a sprőd végű tincseket? Mutatunk most 7 olyan ételt, amelynek fogyasztásával befolyásolhatod hajad hosszúságát! 

bracelet-1866614_1280.jpg

Katt a cikkre!

Ugye tudtad, hogy az étkezési szokásaid nagyban befolyásolják a hajad hosszúságát? Íme néhány kaja, amelyek magas tápanyag-tartalmuknak köszönhetően újra élettel telivé, dússá és hosszúvá varázsolják hajkoronád! 

1. Lazac

Ez a hal tele van D-vitaminnal, fehérjével és omega-3 zsírsavakkal is, amelyek mind elengedhetetlenek a haj gyorsabb növekedéséhez. 

2. Sárga kaliforniai paprika

Tudtad, hogy ebben a paprikában ötször annyi C-vitamin van, mint egy narancsban? Ez azért szuper, mert elképesztően serkenti a fejbőr vérkeringését, ezáltal a hajhagymák megfelelő mennyiségű oxigénhez jutnak, így hamarabb elindul a szálak növekedése.

3. Osztriga

Köztudott, hogy a cinkhiány hajhullást okozhat, viszont az osztriga tele van vele, így akár megelőzésképpen is tökéletes.

asparagus-1307604_1280.jpg

4. Tojás

Nemcsak fehérjében gazdag, de omega-3 zsírsavakat is tartalmaz, sőt, még biotin is található benne, ami köztudottan a haj és a bőr egyik legjobb vitaminja.

5. Szotyi

Elég néhány szem napraforgómag, és magas E-vitamintartalmának köszönhetően máris beindítja a véráramlást, így a fejbőröd is sokkal több értékes tápanyaghoz jut, amelynek következménye az egészséges és hosszú hajzuhatag.

6. Édesburgonya

Sok béta karotin és A-vitamin van benne, amelyek szintén fokozzák a vérkeringést a fejbőrben, így a loknijaid jól fognak járni vele. 

7. Mandula

Ez az egészséges dióféle szintén magas biotintartalommal rendelkezik. Tudtad, hogy egy bögrényi mandulával a háromszorosára növelheted az ajánlott napi biotinbeviteled? Így akár már egy hónap alatt jelentős változást érhetsz el vele.

Nézz be hozzánk, ragyogó ajánlataink vannak! KATT IDE!

A Facebookon is ott vagyunk, LÁJK! :)

Miajóneked! Ami jó Neked! :)

Szerző: DDEszter

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr6412055161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása