Mit árul el rólad a szemed színe?

már15

A szemek soha nem hazudnak. Sokan a lélek tükrének tartják őket, melyekbe belenézve a veled szemben álló könnyedén megtudhatja, milyen titkokat rejt személyiséged.

szem.jpg

Keresd ki, milyen színűek a szemeid és döntsd el, hogy rád is igazak-e a jellemzések!

A szemek színe olyan jellemző vonás, amit a szemben található melanin mennyisége határoz meg. Nézzük, mit mondanak a színek, és igazak-e rád!

Barna szem
brown.jpg
Gondoltad volna, hogy ez a szemszín a leggyakoribb a világon? Az emberek közel 55%-ának, azaz az emberiség több mint felének barna a szeme! Tulajdonosáról azt tartják, hogy hűséges és határozott típus, ezért választják általában a férfiak a barna szemű nőket. A barna szeműek ráadásul általában valamiféle nyugalmat és békét is sugároznak magukból, egyben azonban játékosak és életvidámak is. Az állásinterjúkon általában őket részesítik előnyben, mivel a barna szemű embereket tartják a legintelligensebbnek. Akinek világosbarna a szeme, az sokoldalú és társaságkedvelő személyiség, aki könnyen alkalmazkodik a különféle helyzetekben adódó körülményekhez. A sötétbarna szeműek harciasabb és szenvedélyesebb természettel rendelkeznek. Fizikailag mindig fittek és óriási mentális erővel rendelkeznek.

Kék szem
blue.JPG
A második leggyakoribb szemszín a világon. Vidám és önbizalommal teli személyiség, aki hamar jókedvre deríti a környezetében élőket. Nyitott, barátságos és őszinte ember, akiben meg lehet bízni. Empatikus és érzékeny típus, ezért általában nagyon jó barátnak tartják. Jó állóképességgel bírnak, nagyon ellenállóak a kényelmetlen helyzetekben, tőlük soha nem lehet nyafogást hallani. A kék szeműeket általában nehezen lehet kihozni a sodrukból, azonban a kriminológusok szerint, mivel sokszor kevesebbszer konfrontálódnak, mint a más szemszínnel rendelkező embertársaik, ezért sokkal nagyobb dühkitörésekre képesek. A vizsgálatok ráadásul azt a tényt is feltárták, hogy leginkább a kék szemű férfiak képesek az erőszakoskodásra és a nemi erőszakra.

Zöld szem

green.jpg
Nagyon kevés embernek adatik meg a zöld szemszín, mindössze két százaléka az emberiségnek, a többiek csupán valamiféle zöldes árnyalattal rendelkeznek. Tulajdonosát mindig valamiféle különleges misztikum lengi körül. A zöld szemű férfiakat és nőket a titokzatosság és az érzékiség jellemzi, éppen ezért általában nagy sikert aratnak az ellenkező nem körében. Életüket és munkájukat nagy szorgalommal és kreativitással végzik, általában nagyon jó meggyőző képességgel rendelkeznek. A zöld szemek nagyfokú szenvedélyről tanúskodnak.
 

Zöldesbarnák
amber_brown_green.jpg
Általában a két személyiségjegy vegyül ebben a párosításban, ők az úgynevezett macskaszeműek, akiknek hol barna, hol zöld árnyalatokban játszik a szemük. Fokozottabb az őket körüllengő titokzatosság. Kreatívak és változatosak, minden erejüket befektetik egy adott cél érdekében így céljaikat általában mindig elérik. Természetük és hangulatuk néha változékony, így sokan szeszélyesnek tartják őket.

 


Szürke szem

szurke.jpg
A szürke szemmel rendelkezők általában céltudatos és ambiciózus emberek. Személyüket egyben jellemzi a változatosság és a megfontoltság. Kapcsolataikba rengeteg időt és energiát fektetnek és ezt fordítva is elvárják mind a barátság, mind a szerelem terén.

 

 

Fekete szem
black.jpg
Azt mondják, a sötét vagy fekete szeműek megbízhatóak és úgy tudnak titkot tartani, mintha az életük múlna rajta. Nagyon felelősségtudatosak, kiváltképp, amikor a baráti kapcsolataikról van szó. Mindig ellenállnak a nyomásnak és a körülmények, illetve az idő szorításában sem törnek össze. Megbízhatóak és soha nem befolyásolják őket érzelmi megingások. Amikor tanácsot adnak, azok mindig a saját tapasztalataikból erednek.

Szerző: DD Tomi

Kapcsolódó ajánlatunk

A bejegyzés trackback címe:

https://miajoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr928479752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása